Codesys simülasyon sorunu

Katılım
18 Ocak 2016
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
42
Kolay gelsin. http://ujk-ujk.blogspot.com.tr/2015/11/codesys-softplc-ile-otomasyona-giris.html bu linkte ki uygulamayı denedim,vizializatition uygulamasını tarayıcı üzerinden açtım çalıştı. ama maalesef başka bir projeyi visualizatition da çalıştıramadım. şöyle ki sonuçta hangi projeyi visualizatition da görsel izlemeye çalışınca, herzaman tarayıcı ekranına o ilk yaptığım yani linkte ki uygulamanın visualization görseli geliyor. ne yapmam gerekli arkadaşlar ustalar.o yaptığım ilk uygulamayı pc den tamamen kaldırmama rağmen bi türlü kurtulamadım.
 
Son düzenleme:
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
tamamdır arkadaşlar sorunu halletim şununla VISU_NO_EXCEPTION_HANDLING
Video ya göz atın orada tarifi vardır. proje ağacındaki application a sağ tıklayın ve properties > buil ve en alttaki confiler defines e şunları yazın VISU_NO_EXCEPTION_HANDLING
Ayrı bir sorunum ise OPC server uygulama denemesi için illaki gerçek bir PLC mi olması lazım.
şunu yapmak istiyorum C# ile hazırlamış olduğum arayüzle PLC deki yüklenmiş bir programın değişkenlerini okumak ve yazmak istiyorum. herkese kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Codesys bilgisayarıma kurmak istiyorum.
 
Programı nerden indirip kurabilirim.. Yardımcı olursanız sevinirim. Ayrıca öğrenmek için nereden yardım alabiliriz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,847
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst