Buzdolabı çalışıyor Ama Soğutmuyor.

ekovat yanmaz sen o na uyma dedsimi yap
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
ya gazı bitik yada kompresör basınç yapmıyor yani kompresör ölü.
 
eğer teknisyen değilsen bu arızayı sen çözemezsin. yani basit bir bakışta anlaşılacak bir arıza değil senin için servis elemanı gelip tıkanıklıkmı yoksa gaz kaçagımı var görmesi gerekiyor...
 
fazla buzlanma vardı önceden şimdi hiç çalışmıyor diyorsun..! kesinlikle bi termostat kısmını kontrol et derim..!

ALINTI 'bara' adlı üyeden : termastat mekaniği sıkışmış olabilir preblemi gidermek için bir tornavidayı ters tutarak tatlı sert termostat kutusuna bir kaç kez vurursan cihaz çalışmaya başlar..!
 
gövde kaçağı vardır... başka bir şey olması bi kere imkansız
 
arkadaslar benim problem su ki: arcelik marka no frost buz dolabı var bende. buzdolabı surekli calısıyor devreden hiç çıkmıyor. gosterge ekranında 7 8 derece gosteriyor normalde 3 4 derece oluyordu. buzluk kısmında problem yok gibi. alt kısım yeterince sogutmuyor. termostat ayarını dusuruyorum gene tık yok. bu gidisle kompresor motoru yanabilir. sanırım servis cagırmam gerekecek.bu konuda yardım ederseniz sevinirim.
 
Soğutucu çalışıp soğutmuyorsa 1 gaz kaçağı vardır 2 tıkanmıştır 3 ekovat pistonu gazı basmıyordur.
 
buzdolabının kapak contalarından hava alıyorsa soğutma sağlanmaz ve buzdolabı sureklı çalışır
 
merhaba selamlar arkadaşlar bügün bi dolaba baktım dolap çift kapılı nofrodt profilo marka dolabın üst kısmı hiç buzlanma yapmıyor alt kısmında ise cok az bi soguk hava kitlesi var ve üstünde kırmızı bi ikaz ısıgı yanıyor devamlı dolam devreye girmiyor öylece bekliyor fise taktıgımızda nedenni ne olabilir bunu nbi bilgisii olan bana yardım edebilirmii ???
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,153
Mesajlar
915,492
Kullanıcılar
449,897
Son üye
alcaponee

Yeni konular

Geri
Üst