Bu parçaları Nereden Bulabilirim

asturab

Üye
Katılım
17 May 2016
Mesajlar
9
Puanları
1
Yaş
38
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık dört ay sonra kısmetse baba olacağım. Bende aklımda ki bebek arabasını yapmayı düşünüyorum. Klasik eski tip bebek arabaları çok hoşuma gidiyor ve resimlerini sizlere paylaşıyorum. Hepsıburada gibi sitelerde satılıyor ama 3 4 bin lira gibi çok yüksek rakam. Değmez okadar alt tarafı boru telden ibaret. Bende bu arabayı yapmayı kafaya koydum ve bana parçaları lazım. Özellikle milli tekerlegi. Nerden nasıl bulabılırım. Yada diğer parçalarını.ayrıca bulabilecek arkadaşlar varmı.

2jqEzv.jpg


jBpQGn.jpg
 
Allah analı babalı büyütsün.Lastiği ve bazı metal parçaları bulabilrsini ama kumaş kısımları dikmeniz gerekiyor yada resimdeki gibi bir çözüm

Engineer-builds-awesome-baby-soothing-machine-based-on-car-movements.jpg
 
tekerleri en küçüğünden bisiklet tekeri kullanın. boruları alüminyum doğramacılardan alıp aynı zamanda büktürebilirsiniz.
 
evet kumaş kısmı ya hazır olacak,yada bi kalıp yapıp üzerine dikim de yaptırabilirim. Zaten arabayı gösteren metal boru ve tekerleklerı. Google de bır turlu denk gelmedim. Ama araştırıyorum halen
 
tekerleri en küçüğünden bisiklet tekeri kullanın. boruları alüminyum doğramacılardan alıp aynı zamanda büktürebilirsiniz.
Alüminyum merdiven ve balkon korkuluğu yapanlar istediğiniz boruları size yapabilir onlar borulara merdiven ve balkonlara göre büküm de yapıyor istediğiniz ölçülerde büküp size verebilirler tekerlekler kısmınıda bisiklet tekeri işinizi görecektir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,172
Mesajlar
915,632
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst