Bu ne panosu..?

elek

Profesyonel Üye
Katılım
24 May 2006
Mesajlar
2,911
Puanları
318
hmul3.jpg
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
kablo panosu :D gerçekten bende merak ettim amacı ney acaba, panocuyum panodanda iyi anlarım ama işletmede çalışmadım hiç.
 
hmvlr.jpg




Liman inşaatında yapılmış bunlar ...
 
İlginç ne bileyim gördüğüm kadarıyla sadece kablo döşenmiş amacı nedir çözemedim yani sadece kabloları panoya döşemenin amacı nedir anlamadım acaba elemanları sonradanmı takacaklar :confused:
 
arladaşlar bu panonu arka kısmı elemenlar ön kısımda resmı buyutup bakınca gorursunuz
 
Yanlış yerden bakıyoruz yani..
ama bir tane priz görüyorum ben..ne ulen bu..:cool:
 
elek ne yaptın yaw ne hale düşürdün beni panocuyum dedim şimdi biri çıkıp demezmi sen ne biçim panocusun :D pano iyi bilirim fakat bu şekil görmedim işletmede çalışmadım ondandır :) işçilik iyi ama he iyi gizlemiş elemanları o kablolar nereden geçiyorda elemanlara bağlamışlar yaw ;)
 
normal bir dağıtım panosu. güzel işlenmiş....
 
endüktif yük yaratmak için kullanılan bir panoya benziyor.
 
pano çift taraflı bir pano işçilk kusursuz böle bir panoda arıza bulmak çok kolaydır çünkü hangi kablo nereye gidiyo belli

o görünen sigorta ve oda termostatı; sanırım panonun ısısını belli bi sıcaklıkda tutumak için yapmışlar fanların sürekli çalışmasını engellemişler
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst