Bosch Nofrost'mu, Bosch Lowfrost'mu Tercih Etmeliyim?

Katılım
2 Kas 2010
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
58
Arkadaşlar 20 senidir kullandığım beko nofros buzdolabım en sonunda sogutmamaya başladı servis çagırdım motor yenileneçek ve gaz basılaçak dedi bende buzdolabımı değiştirmeye karar verdim ama eski no fros buzdolabım hem çok sesli çalışıyordu hemde çok fazla elektirik yakıyordu biraz araştırdım şimdi bu bosch ,un yeni lowfros buzdolabları çok az elektirik yakıyormuş yılda 190kw gibi ama kullanımı ve sogutması nasıl açaba kullanan varmı.lowfros buzdolablarında karlanma yapıyormuş senede bir kez kendin temizlemen gerekiyormuş ama nedense satıçı bayi hiç lowfros buzdolabını göstermedi direk nofros buzdolabını gösterip onu satmaya çalıştı lowfros ,u karlanma yapıyor vs diye vermek istemedi bende bi araştıryım dedim sizlerin üstün bilgilerinizden faydalanmak istedim.ürünlerin yıllık elektirik yakıtı:nofros yıllık 390kw lowfros:192kw yıllık yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
 
Bugün bizde bu konuyu tartıştık eğer gerçekten enerji sarfiyatı istiyorsan bazen ufak bir karlanma olsada sorun değil dersen low frost ama yok buz çabuk donsun karlanma olmasın enerjiyi varsın 10-15 tl fazla yaksın dersen no frost.
 
Lowfrostu duymadim ama derin dondurucu yani deepfreeze ise onu tavsiye ederim. Bende boschun deepfreeze model bir urunu var cok memnunum. No frostta evaporatorde rezistans ve bu rezistansi devreye alan sensor v.s. cok oldugu icin ilerde sorun yasama ihtimaliniz yuksektir. Derin dondurucuda boyle sorunlar yasamazsiniz.
 
Merhaba ,

Bu zamana kadar derin araştırma yapmadan beyaz eşya almıyorumdum .
Şimdi oluruna bırakıyorum , çünkü kafayı yiyeceğiz !!!
Marka olarak servisi az olmalı ( tabiki satış ve servis orantı yüzdesi )
Bir yandan da arıza çıkarsa . Çok arıza çıkaran marka olmamalı .
Duyulmadık markada olmaması gerekir .
Üründe TÜRKİYE şartlarına göre ürün bakmalısınız ?
Birde ilk çıkmış ürün en az 6 ayını doldurmuş olmalı kullanıcı tavsiyeleri .
Öyle böyle bir eşyanın ömrü var bu teknoloji ile tüketim ekonomisi ile eninde sonunda bozulacak tamir eşya parasını yarısı .
At yenisini al modeli.
Elektrik masrafı az buzdolabı pahalı .
Ucuz elektrik masrafı fazla .
Aynı hesap . Ne anladık bu işten .

+ artı veya - eksi düşüneceksin ona göre kara vereceksiniz .
Bence ilk işini görsün ses yapmasın çok elektronik olmasın orta bir buzdolabı seçin . Üst serinin orta modeli olsun .
Kolay Gelsin , Sağlıcakla .

Sayğılar .
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,977
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst