Biyomedikal Mühendisliği ve Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Nedir?

ben de bu bölüm mezunuyum. bi yerden başlamak lazım, geleceği olan bir bölüm.
 
Merhaba arkadaslar. Bende tibbi teknisyenim. Bakude petrol akademisi mezunuyum. Ama is alanlari cok az. Benim gibi teknisyenler her hangi bir hastanede calisa bilir mi? simdiden tesekkurler.
 
merhaba. 4 senelik elektrik elektronik teknik lise mezunuyum, bu sene de ön lisans olarak biyomedikal cihaz teknolojisi bölümünü tercih ettim. acaba bu bölümden 2 yıl mezun olanın iş imkanı nasıl ? çok zor mu veya maaşı çok düşük mü? istanbulda da oturmaktayım. bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok sevinirim..
 
arkadaşlar ben biyomedikal okuyorum ilk senem latince var ama büşbüş arkadaşımızın dediği gibi ezber gerektiren bir ders
 
herkese selam bende turkmenistanda bu işi yapıyorum drager ve siemens ürünleri konusunda bilgi sahibi olmak istiyorum benim için buyuk bi eksik olugunu dusunuyorum bununla ilgili egitici dokumanlara nasıl ulasabilirim.
 
bence elektrik-elektronik müh. okunsa sadece biyomedikala bağlı kalınmaz istenirse biyomedikal üzerinde yüksek lisans yapılabilir veya medikal sektöründe çalışılabilinir..
 
özel hastanelerde biyomedikal müh. ne kadar alıyor bilen var mı ?
 
İstanbul Üniversitesi 1 sınıfı bitirdim.2'ye geçtim.Okulda derslerde cihazlara dair çok çok az şey gördük.Stajda 3-5 bişey görüyosun tabi oda nerde staj yaptığına bağlı bişey.
 
özel hastanelerde biyomedikal müh. ne kadar alıyor bilen var mı ?

Ankara'da yeni açılacak özel bir hastaneye işe girdi arkadaşım tekniker olarak 1200 alıyo.Müh. ne kadar alır bilyorum ama staj yaptığım yerde mühendisden daha çok para alan tekniker abiler var.ne kadar eskiysen bi kurumda o kadar para alırsın anlıcan
 
Üniversitede Biomedikal sinyal işleme diye bir ders almıştım... Çok ilgimi çekmişti... EKG ler EEG ler Matlabda analiz edip duruyorduk... :) doktor olmadan hastalık teşhisine kalkışıyor insan :)))

Bence de Türkiye de tıp elektroniği rayına oturmamış... ama elektronik üretimde yeni harekete geçen bir ülkede bence geleceği çok parlak bir meslek olacak...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,959
Mesajlar
913,914
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst