Bitirme Ödevleri

merhabalar benim bi dönem bitirme ödevim var 7x7x7 led küp yapıcam ama devresini hiç biyerde bularmıyorum yardm edecek biri varmı
led küp derken kardeş. daha ayrıntlı anlatırsan yardımcı olabilriz
 
Ben bitirme akıllı ev aldım uygulama yapacam bir yardımcı olabilirmidiniz

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Labview ile otomatik test ekipmani gelistrme gbi bi odevimiz var ama Labview da cok yeni oldmuz icin her seyde problem yaşıyoruz.sgnl generatorden gonderdgmiz frekansi spektrum analizor de gormk istiyoruz fikir verebilecek olan var mi
 
Merhaba arkadaşlar. İngilizce olarak bitirme tezi hazırladım fakat tezin en sonunda 'result , conclusion (summary,evaluation) , future work başlıklarına neler yazacağımı bi türlü bulamadım. Tezin konusu '' 3 fazlı asenkron motoru klasik metod ile kumanda etme ''.Konuyu biraz açayım : panonun içirisine termik,kontaktörler,zaman röleleri vs. ile bi sistem kurduk. bu sistem yıldız-üçgen ve ileri-geri yol vermeye yarıyor. Start butonuna basıyorum motor çalışıyor bi süre sonra yıldızdan üçgene geçiyor. belli süre sonra kendiliğinden duruyor ve ters tarafa hareket etmeye başlıyor. Lütfen yardımcı olurmusunuz yukarda belirttiğim başlıklara neler yazabilirim!!! ACİL!!!
 
ben matlab da konusmacı tanıma yapcam ancak ses dosyasını matlaba tanıtamıyorum yardımcı olabılecek var mı
 
merhaba arkadaşlar,matlabda görüntü işleyerek arduino üzerinden motorları kontrol edip 2 boyutta hareketli cismi takip eden bir lazer yapmak istiyorum.görüntü işleme kısmını hallettim fakat servo motorları(tavsiyenize göre değişebilir) nasıl kontrol edebilirim.yardımcı olursanız çok sevinirim..
 
Öncelikle başlık için teşekkürler
Elinde güneş enerjisi, PW paneller hakkında bitirme tezi olan var mı?
 
Merhaba arkadaşlar. Ben makina mühendisliği son sınıf öğrencisiyim ve bitirme ödevim için makale ve ya önceden hazırlanmış tez arıyorum. konum ARABA KLİMALARININ MOTORA ETKİSİ VE YAKITLA İLİŞKİSİ. elinde bu konu ile ilgili kaynak olan varsa ya da bildiği bir site varsa gönderebilir mi acaba. Şimdiden teşekkürler.
 
Merhaba.Tek kademeli salyangozlu santrifüj su pompası projesini yaparken referans olarak yararlandığım "İTÜ Mak.Fak./Su Makineleri Kürsüsü/Proje Ders Notları" dökümanı "RAR" dosyası şeklindedir.Kolay gelsin.

santrif_jsupompas_projesi.rar
https://yadi.sk/d/jBwgnpLihEVLM
 
Merhaba arkadaşlar elinde DOĞALGAZ KOMBİNE ÇEVRİM SANTRALLERİ konusunda Bitirme veya herhangi bir proje olan var mı ?
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst