Bir Teşekkürü Bile Çok Gören Arkadaşlara

Bazen teşekkür mesajı görüyorum insan mutlu oluyor gerçekten.

Esirgememek lazım.
 
milletin işi görülünce karşısındakine bakmaz işte malesef
 
Teşekkür edebilmek bir naziklik,insanca yapılan,insana özgü olan çok farklı bir davranış biçimidir.Bugün iftarda radyoda bir hocaya kulak misafiri oldum.Teşekkür üzerine dini bir konuşmaydı.Teşekkür edebilmenin aslında yüce Yaradan'ın nezaretinde aslında saygıdeğer olan insana yapıldığını,insanın müslüman olmadan da,her şeyden evvel teşekkür edebilmeyi,nezaketi bilmesi gerektiğini,bu değerlerin müslümanlığın en temelinde olduğu,kabalıkla,nezaketten uzaklaşmayla bu temelin daha en baştan yıkılabildiği vaazda söylendi.Buna tamamen katılıyorum,nezaket,teşekkür edebilmeyi bilebilme,yardım alınan ve hora geçen bir paylaşımdan,yardımlaşmadan hemen sonra,karşıdaki kişiye "teşekkür edebilmek" büyük bir fazilet ve dinen de makbul bir davranış olmakta.İnsanlarla kibar konuşmak,çok dindar,çok sofu olmasanız bile örnek teşkil edecek davranışlar yolundaki en kutsal değerlerden biridir hiç şüphesiz.Saygılarımla.
 
“İnsanlara teşekkür etmeyen, Allah’a şükretmez.”
Teşekkürler
 
Teşekkür mesajını bende çok sık görüyorum özellikle yeni üyelerden aslında bu beni mutlu etmek yerine sinir ediyor adam konuyu bile aslında okumadan iş olsun mesaj dolsun diye teşekkür ediyor ama +pop yok!
 
Sayın yöneticim dediklerinize birebir katılıyorum .. malasef böyle insanlar var.
 
"Bu site konusunda uzman sayılıcak insanlar tarafından ziyaret edilip yönetilmekte.Eskiden ustaların elleri öpülürdü saygı göstergesi olarak ama artık görüyorumki bir teşekkür bile edilmiyor.İş ahlakı çok önemlidir arkadaşlar bir insan işini çok iyi bilebilir ama iş ahlakı yoksa ondan bi baltaya sap olmaz." Burçin Erişen

Bayram namazımı kılıp,Kur'an'ımı okuyup,sabah erkenden kontrolkalemi ailesinin Ramazan Bayramını kutluyorsam,gece yatağa yatıp uzandıktan yarım,1 saat sonra kalkıp yazılarımda düzeltme yapabiliyorsam,bu foruma tutkuyla bağlanabilmemin,çok sevdiğimin,arkadaşlarıma,üyelerime saygımın,yanlış bilgi vermekten kaçınabilmemin,karekterimin kaliteli bir forumla bütünleşmesinin,foruma karşı kendimi sürekli saygılı görebilmemin bir neticesi,bir göstergesi,ifadesidir.Böyle bir forumu kurarak insanların hizmetine verenlere yürekten teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi,her zaman çok açık bir şekilde ifade etmemeyi asla düşünemiyorum.Katkısı olan herkese sonsuz ve yürekten teşekkürler,en iyi dileklerimle.İyi bayramlar,sn. Burçin Erişen ve değerli diğer moderatörler.Herkese kolay gelsin diyorum.Saygılarımla.
 
cok doğru tespit
Sevgili arkadaşım , gelin genelleme yapmayalım.Sizi haklı çıkartacak örnekleri ben de yaşıyorum.Örneğin bir arkadaşımız bir konuda çok acil ve önemli olarak hemen kaynak bilgi istiyor.Arkadaşa adresini yaz sana elimdeki kaynak kitabı göndereyim diyorum günler geçti ses yok ,bir diğerine yazılı cevap veriyorum acil cevap isteyen arkadaşım geri dönüp cevap yazma zahmetinde bulunmuyor.Ama inanın %95 arkadaşımız olumlu olumsuz eleştiri ve teşekkür ile bir şekilde cevap veriyor.Ama sizide benide rahatsız eden azınlık olan arkadaşlarımızın tavırları.Onlarında geçerli mazeretleri olduğunu düşünerek ( en azından böyle olduğuna inanmak istiyorum) sıkıntımı atıyorum.Sağlıcakla kalın....
 
Teşekkür edildiği zaman insanın içindeki paylaşma ruhunu kırbaçlamış oluyoruz bir nevi . Dostluklarında gelişmesinde çok önemli . Teşekkür etmek çok büyük bir erdem . :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,626
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst