Bir modemde sayfa yönlendirme?

mehmetaliu

Üye
Katılım
16 Kas 2013
Mesajlar
711
Puanları
6
Arkadaşlar,
Bir modemim var. Örnek verecek olursak bir telefondan bu ağa bağlanıldığında http://elektrikkendinyap.net76.net/index.php sitesinin otomatik olarak açılmasını ve başka hiç bir alan adına bağlanılmamasını sağlamam mümkün mü ve bunu nasıl yaparım? Şimdiden çok teşekkür ederim....
 
Son düzenleme:
Yine de çok teşekkür ederim. Kendim bir şeyler yapmaya çalıştım. Başarılı olamayınca :D buraya yazdım...
 
Hani Nazan gittiğimiz oteller de kablosuz ağına bağlanınca otomatik olarak otelin kendi websayfası Açılıyor . Oradan hareketle söyledim
 
Yardım edebilecek kimse yok mu? Konu biraz acil de....
 
Modem ayarlarına baktın mı? Ana sayfayı belirt, bunun dışındakileri diğer siteleri yasaklı göstert.
 
Her modemde farklı oluyor.Bazılarında var,bazılarında yok bildiğim kadarı ile.En iyisi siz modeminizin müşteri hizmetlerini arayarak oradan bilgi alın.Eğer modeminizde o şekil yönlendirme özelliği var ise onlar size tarif ederler.
 
Dışarıya çıkışı olan bir sinyal paketini durduramazsın ama lokal ağında dönen telapleri bir makinede yordamlayıp ağ geçidi tanımlamasını modemde tekrar düzenlemen gerekir.
Genel olarak IP tables vs programlarla yapabilirsiniz.
Aklınızda kalması gereken tek şey modemler paketin niceliğini algılayabilir. Paket içeriğine göre filitre yaparsanız zamanla modeminiz çökecek yada yavaşlayacaktır(Zeten istediğiniz şey firewallde mevcut olabilir, modemde değil).
 

Forum istatistikleri

Konular
128,099
Mesajlar
914,961
Kullanıcılar
449,800
Son üye
bukurt

Yeni konular

Geri
Üst