Bir öğretmen arıyorum....

Katılım
18 Ocak 2008
Mesajlar
1,067
Puanları
156
Yaş
39
Herkese selamun aleyküm hayırlı işler diliyorum...

Değerli ustalarım ben schneider plc programı ve operatör panel işleri konusunda kendimi geliştirmek istiyorum.

Elimde sn Eray kırımlı üstadın paylaştığı https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/somachine-4-1-full.103742/ linkindeki programdan başka hiç bir şey yok...

PLC konusunda ise epeyce detaylı bilgilere sahibim özellikle Siemens konusunda detaylı çalışmalarım oldu Aynı zamanda Elginkan eğitim merkezinde Akıllı röle ve mikro seviye plc derslerini aldım kısmet olursa bu ayın 25 inde başlayacak olan operatör panel ve plc kursuna katılacağım...

Delta plc ler ile uğraştım onlar hakkında epeyce bilgiye sahip sayılırım

Bunun haricinde yine forumdan çok değerli arkadaşlarımın yardımları ile epeyce yol kat ettiğimi düşünüyorum lakin biraz da schneider plc ve operatör panellerini incelemek istiyorum.

Burada aradığım ise şu Bana fırsat buldukça bilgisayarıma uzaktan bağlanarak proje açma proje oluşturma gibi konuları öğretebilecek hani en azından yola çıkartabilecek bir öğretmen bir usta arıyorum acaba kimse bir el atabilir mi ?
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst