Bilim kahvesi

alfa romeo

Beyinci Ali Usta
Yönetici
Yönetici
Katılım
26 Eki 2007
Mesajlar
2,512
Puanları
206
Yaş
66
Arkadaşlar tartışma alanı başlıgından rahasızlık duymaya başladım bu başlık arena sözcügünü anımsattıgı için insanlar başka bölümlerde can ciyer kuzu sarması iken bu bölüme girince statlardaki,arenalardaki deşarj tarzını bu bölüme taşıyarak adranalin yüksetmek ,deşarj olmak istiyor .

Kuralsızlık (kural tanımama) isyan ,başkaldırma insan oğlunun dogasında var.Birde kendini kaptırdımı kesinlikle seni, beni, o nu dinlemez dedigim dedik zıtlıgını (inadım inat ), bir rahatlama yolu olarak seçiyor.

İyide akadaş sen rahatlıyacan diye bir koca toplulugu rahatsız etme hakkına sahipmisin ? karşındaki insan kimdir nedir bilirmisisin ?

İşte bu sebeblerden dolayı tartışma alanı bölümünün isim olarak degiştirilmesini daha sıcak bakılacagını düşündügüm BİLİM KAHVESİ veya sizinde önerileriniz dogrultusunda başka bir isim altında düzenleyip o isimle degişmesini öneriyorum .
 
dün bizimde bu şekilde bir düşüncemiz oldu ilk yönetim toplantısında bölümün değerlendirmesini yaparak yeni isim veya bölümün kapatılmasına karar vereceğiz.
 
dün bizimde bu şekilde bir düşüncemiz oldu ilk yönetim toplantısında bölümün değerlendirmesini yaparak yeni isim veya bölümün kapatılmasına karar vereceğiz.

SN YÖNETİCİLER
bu bölüm bence bir ihtiyaçtır kapatılmamalı .ama bunu bir oylama ile de karara bağlayabilirsiniz
a-kapatılsın
b-sadece ismi değişsin
c-aynen devam etsin
şeklinde oylanabilir acizhane önerimdir

SAYGILAR
 
Tartışma Alanı isimli bölümümüzün ismi Mesleki Tartışma Alanı olarak değiştirilmiştir ve bölümde
Mesleki Konular Dışında Siyasi, Din, Dil, Irk ve Polemik içerikli Mesajlar Yasaklanmıştır.
 
Ali Ustamızın önerisi gayet güzel bence.
Kahve kültürünü bilenler için tabiki.
Eskiden kahvehanelerde şimdi bizim yaptığımız gibi seviyesizce tartışmalardan ziyade herkes birbirine saygı duyarak düşüncelerini paylaşırmış
Bir kaç sene ilk meclisteki oturum konuşmalarını okumuştum.Meclistekiler birbirleri ile hararetli tartışmalar yaşarken bile birbirlerine o kadar saygılı imişlerki birbirlerine her ne olursa olsun "beyfendi" derlermiş.
Mustafa Kemal bile birisine çok kızdığı zaman ona "Efendi" diye hitap edermiş.
Kendimize bir bakıyorum da Ali Ustam benden çok daha iyi olur yaşça daha büyük olduğundan bizde o saygıdan eser yok maalesef.
Keşke o zamanın Kahve kültürüne sahip olabilseydik:(
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst