BEKO D1-5102B çamaşır mak.

eng1982

Üye
Katılım
4 Mar 2011
Mesajlar
13
Puanları
1
slm
BEKO D1-5102B çamaşır makiman sıkma yapmıyor diye servis çağırdım. servis resetledi kartın arızalı olduğunu söyledi gitti. sorun yine tekrarlıyor kalıcı bir çözüm önerebilirmisiniz yada illa kart değişmesi gerekiyorsa uygun fiyata kartı nerden bulabilirim??


Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
 
kardeşim bu modellerde ntc arızalı ise makina sıkma yapmaz sen iyisimi ntc yi kontrol ediver.ntc rezistans üzerinde bağlıdır.ölçü aletini ohm kademesinde ölçtüğün zaman 10-12kiloohm göstermesi gerekli.
 
yardım için teşekkürler eve gider gitmez kontrol edeceğim
 
elektronik kartı sökün. 3 tane mavi kondansatör yanındaki D4 ve D6 diyotlarında turuncu zener diyot kullanılmış ise kartı değiştirmeniz gerekiyor. kırmızı değil de siyah diyot kullanılmış ise yeni versiyon kart vardır. sorun olmaması gerekiyor. turuncu diyotlu kartlarda dengesiz yük kontrolü ile ilgili yazılım sıkıntıları var. Sıkma programında sürekli yavaş yavaş döner ve yüksek devire geçmez. bu yüzden yenisi ile değiştirmek gerekiyor. kart 40 lira civarında çok para değil.
 
tamam karta bakıp o kontrolü yaparım
servis 150tl gibi bir meblağdan bahsetti bu kartı servis harici nerden bulabilirim
 
merhaba beko 2313cx modelli makinamın kazanı dönmüyor. kazan dönme sesi geliyor arkasını açıp baktım kayış sağlam. kayışa dokununca makine bir anda çalışıyor . su alıp verme durumunda sorun yok sadece kazan dönmüyor. kendim halledebilirsem çok iyi olur. yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden teşekkürler.
 
Komurleri bitik.
 
resim342533.jpeg


CATKARA22 makinanın fırça kömürleri bitmiş kollektör yüzeyini ince bir zımpara ile önce temizle kömür tuzu kalmacak şekilde kollektör uyuklarınıda temizle yeni kömürleri tak çalışsın *** hayırlı olsun*** motoru değiştirmek istersen ***6850900 veya 100 ince milli motor yetkili servis fiyatı 150 tl
 
Beko Meraba camasir makinasi sikma yapmiyor kazan donuyor fakat suratli d
onmuyor suda bosaltmiyor arzasi nedir acaba
 

Forum istatistikleri

Konular
128,175
Mesajlar
915,639
Kullanıcılar
449,936
Son üye
AsilOzgenc

Yeni konular

Geri
Üst