BEKO 3503 SE Bulaşık Makinesi

isosos

Üye
Katılım
19 May 2011
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
49
herkese merhaba, bulaşık makinemizde yaklaşık 2 aydır devam eden bir sorunumuz var, yıkamaya başladıktan kısa bir süre sonra makinedeki tüm ışıklar yanıp sönmeye başlıyor, ışıklar söndüğünde makine açma kapama düğmesinden kapatılmış gibi oluyor, bir kaç saniye içerisinde ışıklar tekrar yanıyor ve makine programa kaldığı yerden devam ediyor, bu süreç bir müddet devam ettikten sonra normal yıkamaya devam ediyor. bu arıza ile ilgili servisi de aradık ama pek yardımcı olamadılar, benzer problemlerler yaşayanlardan tavsiye bekliyoruz, teşekkürler.
 
Merhabalar,
Tamamıyla aynı sorunu biz de yaşıyoruz.
Bir önerisi olan var mıdır?
Teşekkürler
 
Voltajlarınız düşük veya elektronik kartınızda sorununuz var .
Kartınızı değiştirin veya tamir ettiriniz.
 
merhaba,
elektronik kontrol kartına sahip tüm ürünlerde özelliklede eski versiyon yapıya sahip olanlarda voltaj düşmesi sebepli çok değişik şikayetler oluşabiliyor.o yüzden ilk kontrol edilecek şey voltajdır ve beraberinde de kontrol kartıdır.çok nadirde olsa bu tip şikayetler açma kapatma anahtarı ve kapı kiliti üzerinde bulunan switcten çıkabiliyor.

kolay gelsin
 
Cevaplar için gecikmiş de olsa tekrar çok teşekkürler. Yetkili Servisi çağırdık. Önce bir reset denediler sorun devam edince belirttiğiniz gibi kartı değiştirdiler. Sorun düzeldi. Toplam ücret:60TL.
Selamlar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,272
Kullanıcılar
449,845
Son üye
burak_duyar

Yeni konular

Geri
Üst