Beckhoff Eğitimi Hakkında

Katılım
18 Ocak 2008
Mesajlar
1,068
Puanları
156
Yaş
39
Selamun aleyküm değerli dostlar değerli ustalarım ve Değerli firma yetkilisi arkadaşlarım...

İzmirde ikamet ediyorum beckhoff ile daha yeni tanıştım firma ile iletişime geçtim ücretsiz eğitimlerine katıldım Firma yetkilisi ( izmirdeki ) arkadaşların bizimle olan iletişimleri rağbet ve muhattap olma şekilleri o kadar kaliteli idi ki Yemin ediyorum çok hoşuma gitti kesinlikle ama kesinlikle süper dedikleri kavram bu kadar olamaz ;) Arkadaşların bizimle olan iletişim ve verdiği güvenceler gerçekten taktirlik bir olay oldu...

Her projede sınırsız teknik destek vereceklerini belirttiler daha daha daha bir sürü şey...

Fakat değerli firma yetkilisi arkadaşlar ve içlerinden çok değerli @berkcanberk hocam.

Biliyorsunuz ki bir cihazı insanların kullanabilmesi için o cihaz hakkında max kaynak ve bilgiye sahip olmaları gerekmektedir özellikle benim gibi ingilizce yoksunu piyasada iş yapmak için tırmalayan kişiler Türkçe kaynaklar aramaktadır...

Programınızın kurulum kullanımı proje oluşturulması derlenip bir cihaza yüklenmesi ve bir cihazdan projenin okunması...

Kendi yaptığımız programlarda ürün ve cihazlar olmadan similasyon yapabilmemiz ( çok fazla önemli ) gibi konularda Türkçe bir kaynak bulunmayan bir marka olarak ön plana çıkıyorsunuz...

Ben şahsi olarak bunu belirtmek istiyorum çünkü ne zaman hangi proje ile karşı karşıya geleceğimiz kesinlikle belli olmuyor Bir makinenin revize edilmesinden tutun elektriksel olarak sıfırdan projelendirilmesine kadar bir çok alanda faaliyet gösterebiliyoruz.

Ürününüz gerçekten dikkatimi çekiyor ( bir çok arkadaşın da dikkatini çekiyordur ) fiyat politikanız biraz kafa karıştırıcı olsa da sisteminizi tanımış olmak cihazlarınıza hakim olup programınıza hakim olmak ürünlerinizi tercih etmemizdeki en büyük faktörlerden büyük bir kısmını oluşturuyor.

Ben revize edeceğim bir makinede ister A marka kullanırım ister B marka kullanırım bu mal sahibini bilgi olarak ilgilendirmez onu ilgilendiren tek şey benim ona çıkartacağım maliyettir kullandığım ürünün garanti kapsamıdır vs ;) Fakat ben de beni insan saymış adam saymış iş vermiş ekmek vermiş bir müşterimin hakkını vara yoğa çar çur etmek gibi bir lükse sahip değilim.

Bir iş yapacak isek o yapacağımız işi tanımamız o malzemeye güvenmemiz ve tercih sebebi olarak görmemiz gerekmektedir ki tercih edelim.

Sayın @berkcanberk hocam http://kontrolkalemi.com/forum/konu/türkçe-wplsoft-kullanım-klavuzu.19015/ linkinde Sayın @mustafatemel_5885 hocamın ustamın rar dosyası olarak eklenti yaptığı dosyayı örnek alarak firmanız cihazı hakkında Türkçe bir döküman istiyorum istiyoruz ve beklemekteyiz....


Eğer Adam sayıp dikkate alırsanız çok memnun olur yapacağımız işlerde verdiğiniz dostane tavırlar ve kaynaklar sayesinde Ciddi anlamda tercih sebebimiz olursunuz Teşekkür eder saygılar sunarım.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhabalar,

Öncelikle geç cevap verdiğimiz için özür dilerim.Eğitimden memnun kalmanız bizim için çok önemli bir husus.
Eğitim dökümanı konusunda ise haklısınız.Türkçe dökümanları elimizden geldiğince arttırmaya çalışıyoruz.

Ekte TwinCAT-3 eğitim dökümanlarını bulabilirsiniz.Daha detaylı teknik bilgiye ihtiyaç duyarsanuız yine aşağıdaki linkten örnek programlara ve gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz ancak bu site malesef ingilizce.
http://infosys.beckhoff.com/index_en.htm

Bunların dışında sormak istediğiniz veya çözüm bulamadığınız teknik konularla ilgili teknik destek ekibimizle irtibata geçebilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

  • TWINCAT 3 Eğitim Dokümanı.pdf
    4.2 MB · Görüntüleme: 87

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,856
Son üye
teslasarmali

Yeni konular

Geri
Üst