Ardı ardına yazılan mesajlar

serkan_48

Üye dümdüz üye
Katılım
5 Ağu 2009
Mesajlar
13,971
Puanları
4,156
Yaş
43
Konum
Antalya
Merhabalar,

Aşağıdaki linkte verdiğim örnekteki gibi hem konuyu açan arkadaşımız topiği açtığı ilk mesaj hem anlamsız hemde ardı ardına kısa süreler içinde 3 mesaj atarak bence kirlilik oluşturmaktadır.

Bu durumu önlemek için en son yazan kişi kendisi ise son yazılan mesajları birleştiren bir eklenti kurulabilir mi? Forum v bulletin değil ancak daha önce v bulletin de bu tür bir eklenti uygulaması görmüştüm. Forum alt yapısı değiştiğinde bu yapının da yazıcıları benzer alt yapı kullandığını yazmıştınız. Eğer mümkünse böyle bir özellik forum içerisindeki bir çok kirliliği engelleyecektir.

Bazı arkadaşlarımız bir önceki yazdığı mesajı editlemektense bu şekilde ardı ardına yazarak kısa yoldan işini hallediyor.

https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/gunes-paneli.101262/#post-630090
 
Böyle konular gördükçe en kısa zamanda kimse mesaj yazmadan yöneticilere rapor ediyorum, zaten yöneticilere tekrar ediyordum bir kez daha tekrar edeyim açılış sayfamızda uyarı mesajı pop-up pencere yapsınlar, "tümü büyük harfle yazılan mesajlar ve farklı konulara açılan tekrar mesajlar uyarısız silinecektir"! Neticede konuya hakim üyeler ilk mesajında cevap verecektir tüm forum başlıklarına mesajı kopyalasan ne değişecek, biraz sabır diyorum.
 
Teşekkür ederim kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,585
Kullanıcılar
449,925
Son üye
Taylor Quinntin

Yeni konular

Geri
Üst