arçelik leydi 170 kirli ve deterjanlı bırakıyor

steinmetz

Üye
Katılım
21 Eki 2010
Mesajlar
11
Puanları
1
ary34bl kodlu, 20 yıldan fazladır kullandığımız bulaşık makinamız, bu zamana kadar hiç bir sorun çıkarmamış olsa da, son zamanlarda ya kirli bırakıyor ya da deterjanlı...
daha önce çamaşır makinası ile alakalı bir sorunu çözmemden mütevellit, bunu da yaparım diyorum ama, nereden başlayacağımı bilemiyorum.
sorun nerden kaynaklanıyor olabilir ya da daha önce bu sorunu yaşayıp çözen var mıdır? arçelik leydi 170 için kullanabileceğim 'service manual' var mıdır?

yardımcı olabilecek herkese şimdiden çok teşekkürler...
 
bulaşık makinanız büyük ihtimal ısıtma yapmıyor ön kapıdan makina altına giden kablo hattında kapının hareketli yerinde kablo yanması yada kopması var o yüzden makina ısıtma yapmıyor.
 
merhaba yeniden...
az önce makineyi çalıştırıp bulaşıkları yıkadım. makinenin dış kısmına dokunduğumda epeyce sıcak olduğunu farkettim. yani yıkarken ısıtmama gibi bir sorunu yok. hatta yıkama bitip de kapağı açtıktan hemen sonra içi epeyce sıcaktı. ısıtma sorununu eledik sanırım.
bunun dışında ne olabilir diye düşünüyorum bir yandan, bir yandan da, 20 yıllık makine olduğu için, komple söküp bir temizlesem, hem belki sorunu bulur çözerim, hem desorunu çözdükten sonrası için de iyi olur diyorum.
ne dersiniz? söküp takabilirim miyim sizce ? ya da yapmalı mıyım?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,159
Mesajlar
915,554
Kullanıcılar
449,916
Son üye
adil.degirmenci

Yeni konular

Geri
Üst