Arçelik 7103sj sorunu

isfa67

Üye
Katılım
31 May 2016
Mesajlar
17
Puanları
1
Yaş
44
makinemin rulman ve amortisörlerini değiştirdim.teste soktuğumda ilk önce e04 hatası verdi.sonra hallettim onu.ardından yeniden denediğimde 0190 yazıyor ekranda teste başlıyor su alıyor hertürlü makinenin yarısını suyla doldurdu.ama motor hiç dönmedi.pompa da çalıştı suyu boşalttı.ama tamburun dönüşü hiç olmadı ne yapmam lazım fikirleriniz nelerdir?
 
makinaya önden bakınca sağ yanda kare şeklinde elektronik kartta üstten giren 4 kablolu soketi iyice yerine ittir.
 
makinaya önden bakınca sağ yanda kare şeklinde elektronik kartta üstten giren 4 kablolu soketi iyice yerine ittir.
tüm soketleri çıkarmadan önce resim almıştım onu çıkartırken resim almamışım şüphelerimin arasında vardı çıkartıp yerine taktım ama olmadı yanında küçük bi yer daha kalıyor.acaba iyi oturtamadım mı
 
İlk çalışmada suyu alıp durmaması basınç prezostatı ile alakalı olmasın? Seviyeyi gormeyince yıkama programına geçmiyor olabilir mi?
 
En son olarak makinenin motorunu söktüm komurlere baktım sağlamdı bi tamirciye goturup motoru test ettik.sonra montani tamamladim ama yine calismadi sonra butun soketleri sokup yeniden taktim.sonra teste. Soktum calisti.cevaplarınız icin teşekkür ederim.ama özellikle bana gunduz ve aksam saate bakmadan benim sorunumla ilgilenen @bakımcıı abime cok cok tesekkur ederim.sayesinde sorunumu çözdüm.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,654
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst