ARÇELİK 9485 FL BULAŞIK MAKİNASI ARIZASI

Hamit CAN

Üye
Katılım
3 May 2017
Mesajlar
7
Puanları
1
Merhabalar,
Arçelik 9485fl model bulaşık makinası çalışırken proğramın bitmesine 27 dk kala evin sigortasını attırdı. Makinayı kapatıp sigortayı kaldırdım. Açma kapa düğmasinden açtım bir sorun görünmüyordu. Makinaya enerji geldi. Kapagını kapattıgımda tekrar sigorta attı. Arıza neden olabilir. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ederim.
 
Rezistansı kontrol etmedim fakat Ön kapagı söktüm kapak switch butonuna birkaç kez basıp tekrar yerine taktım makina çalıştı. 55 dakikalık program 27 dk kala tekrar sigorta attı. Gene aynı şekilde kapağı kapatınca atıyor.o şekilde bıraktım bir müddet sonra baktım altından su damlamaya başladı. Gece gec saat olduğu için bıraktım. Akşam tekrar devam edeceğimde bilenlere danışayım dedim. İlk defa bir bulaşık makinası söküyorum :)
 
Servis çağırdım iki gün sonraya gün verdiler bende alt tavayı söktüm aynen dediğiniz gibi su kaçağı sebep oluyormuş. Hortumlardan biri yerinden çıkmış. Yerine taktım kapattım şimdi sorunsuz çalışıyor.
 
Hortum sag ondemi parmak kalinliginda o hortum yine cikacak servisten yenisini al degistir birdaha sorun yasama 3- 5 tl dir kesin cozum [emoji106]
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,948
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst