Android telefonlara özel TV alıcısı

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,197
Puanları
3,256
Konum
BURSA

PYGXqb.jpg


Kolayca cebe sığan D-Link DWM-T100, bünyesinde barındırdığı anten sayesinde televizyon yayınlarını Android platformu için geliştirilmiş uygulama üzerinden sunuyor

D-Link, Android cihazlarda televizyon izleme imkanı tanıyan micro-USB televizyon alıcısını duyurdu.İnternete ihtiyaç duymadan kullanıcıların Android cihazlarında dijital televizyon yayınlarını izleyebilmelerine olanak sağlayan cihaz, kompakt ve taşınabilir yapısıyla dikkat çekiyor.

Kolayca cebe sığan D-Link DWM-T100, bünyesinde barındırdığı anten sayesinde televizyon yayınlarını Android platformu için geliştirilmiş uygulama üzerinden sunuyor. İki farklı esnek anten seçeneği sayesinde cihaz hem dış kullanım için hem de ev/ofis kullanımında kullanıcılara büyük kolaylık sağlıyor. Elektronik Program Rehberi , Otomatik TV Kanalı Arama ve kayıt özelliklerine de sahip olan cihaz, Android’li telefon ve tabletlerle uyumlu şekilde çalışıyor. Televizyon yayınlarının izlenilebilmesi için en az 1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli bir işlemciye ve Android 4.0.3 ve üzeri işletim sistemi yüklü bir telefona ihtiyaç duyuluyor. Şu anda Avustralya’da yaklaşık 50 Avustralya dolarından (yaklaşık 40 dolar) piyasaya sürülen D-Link DWM-T100’ün kısa bir süre içerisinde diğer pazarlarda da satışa sunulması bekleniyor.

Alıntıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,885
Kullanıcılar
449,600
Son üye
psychedelic

Yeni konular

Geri
Üst