Anahtar Teslimi götürü bedel veya teklif birim fiyat işler

idarenin birim fiyatlı işler için %20; anahtar teslim götürü bedeli işler için ise %10 fiyat artışı yapma hakkı vardır. uygulama esnasında gerektiği durumlarda fiyat artışı yapılacaksa ek süre ile birlikte ihale ita amirinin oluru alınarak yapılır.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
merhabalar,
araya başka soru sıkıştırsam bu 2015 bayındırlık elektrik birim fiyat kitapçığını nereden alabiliyoruz?
illa bu bu birim fiyat yazılımını satın almaya ihtiyaç var mı?
 
merhabalar,
araya başka soru sıkıştırsam bu 2015 bayındırlık elektrik birim fiyat kitapçığını nereden alabiliyoruz?
illa bu bu birim fiyat yazılımını satın almaya ihtiyaç var mı?
Nur ca kitap pazarlama diye bir kitapcidan satin aliyorduk. Simdi o isleri biraktigim için firma bilgileri yok bende. Ama internete yazdim ismini. Boyle birsey cikti. Istanbul Mecidiyeköy de oldugunu hatirliyorum sadece. Buldugumda ayni yerde yaziyor. Bir ara sor satiyor musunuz diye. Elinin altinda bulunmasi her acidan cok faydali.
Satin almadan olmuyor mu demissiniz. Satin almadan oluyor ama bulmasi biraz zor oluyor. Eger bulursam link atarim. Ama yine de kitabin tamami yok. Daha dogrusu kitabin linki yok. Sadece bazi fiyatlar var. O sitede de yapacagin isin kodunu bilmen gerekiyor. Ornegin 801.1 805 gibi kodunu yazinca sana bilgiyi veren bir site vardi. Tabi bunun icin de onceki yillardan bir kitao gerekebilir. 2014 fiyati 175tl artı kdv idi yanlis hatirlamiyorsam. Bu işleri yapan biri icin yilda 200tl cok olmasa gerek.
Bu arada yazdiklarimin yuzde yuz dogru oldugunu iddaa etmiyorum. Hatirlayabildigim kadariyla yazdim. Yardimci olabilmisimdir insallah
 

Ekli dosyalar

  • 1445165603851.jpg
    1445165603851.jpg
    47.1 KB · Görüntüleme: 31
@MuraTh yukarıdaki mesajda firma ismi vermiştim yazarken. Reklam olacağını düşünerek ismi kaldırmak istedim ama düzenle butonu görünmüyor. Sakınca teşkil edecekse firma ismini ve ekli dosyayı kaldırır mısınız?
Ayrıca bu gün gönderdiklerim haricinde hiç birisinde düzenle butonu yok. Daha önce eski mesajları düzenleme ihtiyacı duymadığımdan dikkatimi çekmemişti bu. Yeni bir uygulama mı yoksa ben mi yeni gördüm?
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,939
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst