AMPUL TEST CİHAZI - KONTROL PANELİ

mgulsen

Üye
Katılım
8 Eki 2009
Mesajlar
5
Puanları
1
Arkadaşlar merhaba bana ampul çalışırlılığını test edebilmem için ampul satan yerlerde bulunan ampulu takıp çalışırlılığı denenen ampul kontrol paneline ihtiyacım var.
Bundan nerede yaptırabilirim veya bildiğiniz toptancısı var mı?
Yardımlarınızı bekliyorum..
Teşekkürler
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Gerekli malzemeler: 1 adet duy, 1 adet anahtar (isteğe bağlı) ve tahta:)
Şaka bir yana bana biraz abartmışsınız gibi geldi. Test cihazı kontrol paneli filan biraz abartı. Düz bir yüzey üzerine (tahta olabilir) duy monte ederek (güvenlik açısından anahtarda kullanmak daha uygun) bu işi yapabilirsiniz.
 
Keşke 1 tane lazım olsa okadar bilgim var zaten
2600 adet lazım onun için bu işi yapan bir yere ihtiyacım var plastik kalıp üzerinde yapıyorlar
 
Yanılıyor olabilirim ama istediğiniz düzeneğin hazır olarak satılanı yok diye biliyorum ben hiç görmedim. Bu yüzden malzemeleri alıp kendiniz yapsanız ya da yaptırsanız daha uygun olur yoksa pahalıya gelebilir.
 
mutlaka bunu yapan bir firma var
çünkü ampul bayilerine dağıtılıyor
 
Ampul markalarının bölge ofislerine ulaşarak bu tertibatı kime yaptırdıklarını sorabilirsiniz.
 
Öncelikle kolay gelsın bunu esentıyon yapan yerlerle konusursanız yaptırabılırsınız fakat kalıp parası falan pahalıya gelebılır.sımdı bu tur seyle sızınde tahmın ettıgınız uzerıne CİN (PRC) malı olarak gelıyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,527
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Geri
Üst