altivar 31 4 kw

Schneider serilerini pek bilmiyorum, altivar 31 de vektör performansı varmı, yapılan uygulama ağır şart sürücüsü gerektirebilir. Benim düşümcem motorun aniden dönüşünde sürücü bayılıyor, ilk yönde olmaması normal, çünkü o anda sürücüde volan etkisi yok. Dirence aldanmayın, uygun seri seçilmemiş olabilir. Aynı kw başka bir sürücü varsa, onunla bir deneme yapabilirsiniz. Sürücüde SEW....başka yok....
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
motorda kısa devre
anahtarlama frekansını düşür
motoruı seri olarak şok baglayın
 
sürücüde ve motorda sorun olsa ileride çalışmaz . sorununuz geri dönüşte mekanik zorlamanın fazla olmasından kaynaklanıyor gibi. sürücüler sadece kısa devrede SCF arızasına geçmez. ani akım zorlamalarında da SCF arızasına geçer. eğer makineniz el veriyorsa çalışma hızını düşürüp hızlanma süresini uzatın. bence böyle çalışıyorsa belkide bir rulman sıkışmıştır.
 
bu "sfc" hatası gerçekten çok lanetli bir hatadır :D

Genellikle motor gövdeye kaçak yaptıgı zaman sürücüyü elinize alırsınız.bu hata ekrana geldiğinde önce sürücünüzü değiştirirsiniz ,Ardındanda motorun izolasyonunu kontrol edersiniz.Kesinlikle motorla ilgili sorun çıkar motoru sardırır meger le izolasyonun kontrol eder yerine takarsınız hiç bir sorun olmadan devam edersiniz :D
 
slm arksaşlar scf hatası kesin motor hatasımı lütfen acil cevap tşkrler
 
ARKADAŞLAR bu scf hatasını sürücü açar açmaz alıyorum yani daha çalışdırmadan neden olabilir yardımcı olabilirmisiniz?
 
Motorla başlayan sorunun sürücüye taşındı.
 

Ekli dosyalar

  • Altivar 312 Türkçe.pdf
    1.9 MB · Görüntüleme: 17
sürücünüzde arıza var büyük ihtimalle ıgbt arızalıdır.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst