altivar 31 4 kw

makina19

Üye
Katılım
2 Haz 2009
Mesajlar
112
Puanları
0
Yaş
43
altivar 31 4 kw bağlı olduğu ileri geri hareket eden bir makinamız var, makina ileri gelirken hiçbir sorun yok ama ileri svici görüp geri komutunu aldığında "SCF" hata mesajını veriyor, aklımı karıştıran kablo ve motor sağlam ileri giderken makina hiç bir sorun yok yüksek hızda bile denedim, bu sorunu nasıl giderebilirim? yardımlarınızı bekliyorum soğutma fanı çalışmıyordu gözlemlediğim, frenleme direnci sağlam ölçtüm başka ne olabilir ?
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
yedek motorun varsa onunla test etmeni tavsiye ederim. motora sarım gerekebilir. sürücüyle çalışan motorlarda bu tarz olaylar olabiliyor.
 
motoru yükten ayırıp boşta çalıştırmayı denedinizmi acaba?
 
motorunuzda faz ve toprak arası kısadevre görünüyor. ama tek bir yönde çalışması arızanın motordan daha ziyade sürücüde olduğunu düşündürüyor.
 
tek bir yönde çalışması arızanın motordan daha ziyade sürücüde olduğunu düşündürüyor.

bende öyle düşünüyorum ama sürücü servisine gönderdim bir sorunu yok dediler şaşırdım kaldım motor yaa kabloda olsa diğer yöndede yapar "SCF" gibi bir hatayı hemde :rolleyes: sizce neden
 
motor kablolarını ters yönde bağladığınızda sorun ortadan kalkıyorsa sürücü diyorum
 
Anahtarlama frekansını( SET kısmında SFR parametresi) düşürerek denediniz mi?
 
arkadasım kullandıgın motorda problem var motoru degıstır veta sardır hata duzelecektır.
kolay gelsın.
 
mrb lar kolay gelsin ileri gittiğinde mekaniksel bi sıkışma olur ve demeraj akımını çok yüksek çeker sürücü kalkışta parametrelerini kontrol etmeyi birde mekaniğini kontrol edersen sorunun nerden olduğunu bulursunuz iyi çalışmalar
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,951
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst