Katılım
31 Ocak 2008
Mesajlar
227
Puanları
1
Merhabalar.

AKDENİZ GÜVENLİK A.Ş. tarafından sizler için her yaşam mekânında güvenlik tedbirlerinin gerekliği nedeniyle hazırlamış olduğumuz elektronik Alarm Sistemimizi tanıtacağız ve bu sistemimiz hakkında da detaylıca bir paylaşımda bulunmuş olduğumuz slaytımızı dikkatlice incelemenizi rica ediyoruz. Sizlerin ve sizin değer verdiklerinizin güvenlikleri hakkında alınması gereken tatbik edilebilinmesi kolay ve sade olan Alarm Sistemimiz sizlerin mekânlarına ayrı bir değer katacaktır. Müşterilerinizin Güvenli bir konutta yaşamlarını sürmeleri, iş yerlerinde huzur içerisinde çalışmalarını gerçekleştirmeleri kesinlikle önemlidir.

· 5 fonksiyonlu güvenlik paketimiz ile evinize “HIRSIZLIK” teşebbüsü için izinsiz bir girişim olduğu durumda öncelikle harici ve dahili sirenler devreye girer. Çıkardıkları 100 desibellik ses ile çevreyi uyaran sirenler, aynı zamanda büyük bir caydırıcı özellik taşımaktadırlar. Sirenler ile aynı anda, Akdeniz Alarm Merkezi'ne gelen sinyaller sonrasında mekan sahibini ve polisi arayan Akdeniz Alarm Merkezi, olay yerine hızlı müdahale edilmesini sağlar.
· ”YANGIN” durumunda şifre paneli üzerinde bulunan itfaiye butonu, yangın anında Akdeniz Alarm Merkezi'ne yangın sinyali göndermenize olanak sağlar. Böylece evinizde meydana gelebilecek olası bir yangın durumunda ne yapacağınızı ya da hangi numarayı aramanız gerektiği gibi konuları düşünmekle uğraşmaz, itfaiye butonuna basarak evinize gerekli itfaiye yönlendirmesinin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlarsınız. Ayrıca 5 fonksiyonlu güvenlik paketinize ekleyeceğiniz ısı ya da duman detektörleri sayesinde olası bir yangın durumunda Akdeniz Güvenlik Paketiniz yangının başlangıcını algılayarak, uykudayken, tatildeyken mekan dışı ya da mekan içindeyken tehlikeyi hemen fark ederek, sizin herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan Akdeniz Alarm Merkezi'ne sinyal gönderir ve ilgili birimleri evinize yönlendirir.
· Akdeniz Güvenlik 5 fonksiyonlu güvenlik paketinizde yer alan şifre paneli üzerinde bulunan ”AMBULANS” butonu, evinizdeyken meydana gelebilecek olası bir acil sağlık sorununda Akdeniz Alarm Merkezi'ne sinyal göndermenize olanak sağlar. Böylelikle siz ya da yakınlarınız acil bir sağlık sorunu ile karşılaştığı anda, hangi numarayı aramanız gerektiğini düşünmekle uğraşmaz, ambulans butonuna basarak evinize gerekli ambulans yönlendirmesinin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlarsınız.
· Akdeniz Güvenlik 5 fonksiyonlu güvenlik paketinizde tercihinize göre ekleyeceğiniz ”GAZ” detektörleri ile karbon monoksit, LPG ve doğalgaz kaçaklarına karşı anında önlem alabilirsiniz. Akdeniz Güvenlik Paketiniz, bu dedektörler sayesinde sisteminizde bir gaz kaçağı olması durumunu hemen fark ederek, sizin herhangi bir işlem yapmanıza gerek kalmadan Akdeniz Alarm Merkezi'ne sinyal gönderir ve ilgili birimleri evinize yönlendirir.
· Akdeniz Güvenlik 5 fonksiyonlu güvenlik paketinizde şifre paneli üzerinde bulunan ”PANİK” butonu ile herhangi bir panik anında, alarm sisteminiz kurulu olmasa bile durumu Akdeniz Alarm Merkezi'ne bildirebilirsiniz. Panik butonu ambulans gerektirecek acil sağlık sorunlarında kullanılabildiği gibi soygunlarda ve hırsız ile karşı karşıya kalınması durumunda da kullanılabilen bir butondur. Butona basılması ile birlikte Akdeniz Alarm Merkezi'ne tarafından evinize gerekli yönlendirmeler gerçekleştirilir.

Aşağıda Elektronik Alarm Sistemimizin detaylıca bilgisi hakkında sunum dosyamızı indirebilirsiniz…

Sistemimizin ve hizmetimizin hakkında bilgi almak için burayı tıklayınız

Güvenli bir gelecek için,
Güvenli bir dünya için,

Her zaman yanınızdayız…
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,291
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst