Akıllı Röle Fiyatına Unitronics PLC

Katılım
9 Haz 2015
Mesajlar
5
Puanları
1
Yaş
31
Unitronics-Jazz-2-Series-Controllers.jpg

Günümüzdeki endüstriyel otomasyon uygulamalarının birçoğunda akıllı rölelerin ,PLC'lerin ve HMI'ların kullanılması elzem hale gelmiştir. Geçmişi daha eski olan akıllı rölelerin yerini zamanla daha yüksek kapasiteli cihazlar olan PLC'ler almaya başlamıştır.

Yorum Otomasyon'un 25 senedir Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü Unitronics marka PLC'lerin JAZZ-20 grubu, akıllı rölelere karşın iyi bir alternatif olmuştur.
-Ekonomik fiyatına ek olarak, USB programlama portuna sahip olmasıyla, bu ürünü programlamak için ayrı bir kit almak zorunda kalmazsınız.
-Bu cihaz üzerindeki tuş takımlı ekran ile 60 farklı Scada sayfası oluşturabilirsiniz.
-Akıllı rölelerin programlama mantığı, markadan markaya değişmesine karşın, bu cihazı Ladder diliyle programlayabilirsiniz.
-GSM modülünü kullanarak, alarm durumunda SMS attırabilir, MODBUS protokolünü kullanarak diğer cihazlarla haberleştirebilir ya da Unitronics'in sunmuş olduğu OPC Server'a bağlanarak datalarınızı başka firmalara ait PLC ve SCADA sistemlerine taşıyabilirsiniz.
-Harici olarak takabileceğiniz Ethernet modülüyle , cihazınıza uzaktan erişebilirsiniz.

-Jazz 20 ailesi 6 farklı üründen meydana gelmektedir . Dijital Giriş & Çıkış, Analog Giriş & Çıkış ve Hızlı Sayıcı gibi ihtiyaçlarınıza göre prosesinize en uygun cihazın seçim yapabilirsiniz.


120 $ + KDV'den başlayan fiyatlarla siz de bu cihazla tanışmak, ya da aklınıza takılan teknik soruları sormak isterseniz bize ulaşın.
Ferhat MAÇİN
Kontrol ve Otomasyon Mühendisi
23964_logo.gif

Tavukçuyolu Caddesi Mehmet Akif Mah. Aziz Bulvarı Yılmaz Bey Plaza No:2 K:2 34774 Ümraniye/İSTANBUL - TÜRKİYE
Tel: 0216 364 69 69 Pbx. Fax: 0216 364 69 75
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst