AB 84 tk rezinstans bağlantı sorunu

Bulamadım ustam makina öyle bekliyor yardimci olursaniz sevinirim
 
arkadaşım yardımcı olmaya çalışıyorum lakin bende çok uğraştım bu tür makinelerle senin iki kablo dedıyın soket tekli deyil mi? görebildiğim kadarıyla ikiside yanyana takılacak karta. Yinede senı yanıltmıyayım.
 
Ustam karta zaten kablo tamicaz kartta duruyor kablolar sadece karttan gelen rezistans ve ntc kablolari takilcak kablolarda ayni benzeyen kablo oldugu icinde takamiyorum hangisi hangisine diye
 
karta takılı ise makinenin altında rezistansın uçları boşta deyilmı dediyim gibi orya takıcan zaten termistör rezıstansın ısısına göre hareket edıyor.
 
Ne diyeyim kardeşim yarın ola hayrola yardım edecek arkadaşlarda olur. İlgileniriz sen rezistansın yerinide resimle koy.
 
Tamam ustam
 
Ariston ab 84×çamaşır makinesi kablo gurubunda bir karisma oldu reziztans ve ntc uclari dizilimi nasil olmalidir ince kablolar var hangisi hangi yere takilmalidir yardimci olan herkese teşekkürler


kusura bakmayın yeni gördüm , kabloların üzerinde ve kartta yazanlara dikkat edin. sadece iki soket birbirinin erine oluyor. diğerleri başka bir yere olmuyor tırnaklarından dolayı.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,949
Mesajlar
913,824
Kullanıcılar
449,594
Son üye
srdrgl1905

Yeni konular

Geri
Üst