A.G parafudrlar

sinan__

Üye
Katılım
6 Kas 2008
Mesajlar
144
Puanları
1
Arkadaşlar,alçak gerılım parafudrları hakkında bılgı verebılırmısınız?Bu alet nasıl olupta fazla enerjıyı bosaltıyor.yanı bır doyum noktası varda onun uzerıne cıkınca fazlasınımı topraga verıyor,yada actırma bobını kullanılarak,fazla enerjı geldıgınde actırma yaparak hattı koruyor.eger bılgısı olan arkadaşım varsa cevap yazarsa,sormama sebep olan arızayıda uzun uzadıya yazar goruslerını alırım.şimdiden teşekkurler.
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Ag parafadurlar tıpkı YG parafadurları gibi delinme gerilimi mantığına göre çalışır.Yani gerilim belli değeri geçtiğinde parafadur iletken hale gelerek sigortanın açmasına sebep olur
 
Hocam o zaman parafadur için ayrı bir ayrıca koymak lagazim. Dimi. Mevcut ana giriş ayrıcalığını hemen sonrasında koymak lagazim o zaman.?

KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Ag Parafudr aynı otomatik sigorta şeklindedir. Ana girişten sonra hatta paralel olacak şekilde bağlantısı yapılır. Faz- nötr ucunu bağladıktan sonra diğer ucu toprağa bağlıyorsunuz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,977
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst