6,5 kW çıkışlı jeneratör neden yetmiyor?

Jeneratör benzinli mi dizel mi?

Motor mil gücü ile şebekeden çekilen güç farklı kavramlardır. Bir fazlı motorlar üç fazlı motorlara kıyasla daha düşük verimlidir. Bu yüzden ya motor ve kompresörü ufak alacaksınız yada daha güçlü Jeneratör kullanacaksınız.

Ayrıca 500 litre kompresörü nasıl seyyar şekilde kullandığınızı merak ediyorum.

Saygılar...
benzinli modellerinden.Seyyar calistirmak icin gerekli ekipmanlarimiz ve tasiyicilarimiz mevcut
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Hocam, gen. motorunuz tek pistonlu olduğundan ve motorunuz da start kondansatorlü yada daimi kondansatörlü olduğundan dolajı gen. demarajı yenemiyor. eğer motora sürücü takarsanız sorunu çözebilirsiniz ama pahalı bir çözüm olur. bir adet yüksek güçlü dimmer (2000w yeter) alıp onunla motora yol veriniz. sorunsuz kalkacak ve çalışacaktır. ölçme imkanınız varsa, generatör da egsoz sıcaklığı 450 santigrat derecedan fazla ise motor aşırı zorlanıyor demektir. Eğer durum böyle iseyaklaşık 0.5 kvarlık bir mono kondansatör bağlayın devreye(hiçbir sakıncası yoktur) makina rahatlayacaktır. Bu tarz jeneratörlerde avr dinamik değil de statik olduğu için cos phi açısı da 0.6 civarındadır. yani endüktif yüklerde makina max. yüzde 65 65 civarı yüklenebilir. Dediklerimi uygulayın sorununuz çözülecektir. Saygılarımla...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst