5800e çam mak donma sorunu.

armakurt

Üye
Katılım
13 Kas 2009
Mesajlar
8
Puanları
1
Yaş
60
SELAMUNALEYKUM başlıkta da belirttiğim gibi arçelik marka ç. makinasının hafızası tek bir komutta takıldı kaldı. açma kapama işleminde de aynı komutda ne yapılması gerekiyor bu ilk kez oldu...hiçbir düğme komut etmiyor...açma kapama hariç
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tuş kilidi devrede olabilir. Narin ve Kırışık azaltma butonlarına 3 saniye basılı tutarak tuş kilidini devreden çıkartabilirsiniz. Servis testine giriş ise Ön yıkama ve Hızlı yıkama butonlarını basılı tutarak Açma kapama tuşunu açın. Gösterge de SP harfleri görünecektir Makina servis testine girer. SP harfinden Sonra " + " (Artı ) tuşuna basarak T1 Akış Testine , " - " (Eksi) Butonuna basarak T2 servis Kompenet testine giriş yapabilirsiniz.

5800.jpg
 
açma kapama anahtarını kapattığınız anda çıkar
 
Hocam bizde yeni aldık 5800 e çamaşır makinesini öğrenciyiz. 2. El olarak sahibinden aldık. Makine çok iyiydi yalnız donma sorununu yaşayana kadar. Makinenin açma kapama ve kapı açıp kapama düğmeleri komut almıyo. Kapı kilitli kaldı. İçinde çamaşırlar var. Yenş almasak canım acımıcak. Acil cevap yazın bidaha öğrenci halimizle yokken para vermiyelim!!!
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,271
Kullanıcılar
449,845
Son üye
burak_duyar

Yeni konular

Geri
Üst