5233 NMBE Arçelik Buzdolabı Sürekli Çalışıyor.

Katılım
16 Haz 2011
Mesajlar
2
Puanları
1
-Buzdolabım 1,5-2 saat çalışıp 5dakika duruyor(soğutma normal),servis kompresörü,timerı değiştirdi olmadı,dolabı servise götürdüler 1hafta test ettiler sonuç yine aynı şimdi fandan çok az ses yapmaya başladı ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
 
servis kompresörü ve timeri deiştirmiş.yani sorunu gidermek için adım atmış.sorun giderilmediyse Arçelik müşteri hızmetlerini arayarak tekrar ücret ödemeden tamir ettirin TEL:4440888 -ARÇELİK MÜŞTERİ HIZMETLERŞİ.






-
 
-Aslında garanti bitmedi dediğiniz doğru müşteri hizmetleri dolabı değiştirelim ama servisin değişim istemesi gerek dedi servis değişimi kabul etmiyor sorun yok diyor ,sorunuda çözemiyor aynı dolaptan iki tane var biri abimde diğeri bende biri normal çalışıyor diğeri anormal (sürekli çalışıyor) servis 10 defa geldi olmadı eleman değiştirdiler olmadı ,dolabı götürdüler 1 hafta denediler yine aynı arçelik önce servis elemanlarını eğitmeli bence ben bıktım servisdende, arçeliktende piyasaya bakıcam olursa olacak olmazsa hurdaya vericem dolabı her ay fazladan 40tl fatura ödüyorum...
 
merhaba
dolabın devamlı çalışması kart yada potansiymetre kartından olabılır. tabı unutulmaması gereken bır seyde sıcak havalarda buzdolapları cok çalışıp az dururlar. kapının 15 sn fazla acık tutulmaması lazım. üst bölümdekı potansiyemetre kartın ntc var onun silikonlu olması lazım.
kolay gelsın
 
soğutucunuz bence normal istenen soğukluğu getirdiğinizi söylüyorsunuz ne kadar çalışıp ne kadar durmasını istiyorsunuz çalışma süreleri kullanım şartlarına ve bulunduğu yere göre çok değişkendir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst