50hz lik beyaz eşya 60hz saglayan ülkede nasıl kullanılır?

mehmettt12

Üye
Katılım
7 Ocak 2016
Mesajlar
7
Puanları
1
Yaş
34
merhaba,

tayin nedeni ile Suudi Arabistan tasındım. gelirken de çamaşır makınası buzdolabı ve bulasık makınasını tr den getirdim. 3'ÜDE 50hz. elektirik geliyor fakat makınalar çalışmıyor/ sorunlu calısıyor.
Buzdolabi aşırı sesli, bulasık makınası suyu boşaltmıyor. çamasır makınası ıse birkaç sanıye su alıp kapak isiğini yakıyor. sürekli reset atar gibi bi halde. Konu hakkında yardım edersenız cok memnun olurum.
Ev tipi regulatör-inventör-konventör-transformatör bunlardan hangisi kullanılabilir ? 60hz 'yi 50hz ye düşürüp makınalarımı kullanabileceğim bir alet var mı? şimdiden teşekkuler.
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
konverter yani frekans düşürücü -yükseltici ile 50hz düşürüp çalıştırabilirsiniz
 
127v 50Hz olmasın ? Gerilim ve frekans değerleriniz nedir?
 
Son düzenleme:
konverter yani frekans düşürücü -yükseltici ile 50hz düşürüp çalıştırabilirsiniz
Konverteri her bir makina içinmi almalıyım ? yada ana şartelden vs böyle bisey yapılabilir mi? birde bahsettiğiniz ürün nasıl bisey, tr de fiyatları nedir ?

tesekkurler.
 
hakan ustamızın dediği gibi gerili kaç volt biliyormusunuz
 
Ayrıntılar önemlidir ! Gerilim düşük olup frekans 50Hz olabilir. Bunu öğrenmeniz lazım.
frekansın 60hz olsugunu bılıyorum. zaten sorunda bu. Türkiye den getirdiğim ürünler 50Hz için üretilmis ürünler. burada ise 60Hz lik ürünler kullanılıyor. Türkiye den getirdiğim bazı ürünlerde 50-60Hz olanlar var onlar sorunsuz çalışıyor mesela..
 
hakan ustamızın dediği gibi gerili kaç volt biliyormusunuz
rekansın 60hz olsugunu bılıyorum. zaten sorunda bu. Türkiye den getirdiğim ürünler 50Hz için üretilmis ürünler. burada ise 60Hz lik ürünler kullanılıyor. Türkiye den getirdiğim bazı ürünlerde 50-60Hz olanlar var onlar sorunsuz çalışıyor mesela..
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst