3D Yazıcı Kendi Tasarımım(Aktif Forum)

DLP mi FDM mi SLA mı


  • Kullanılan toplam oy
    8
Sağolun teşekkür ederim. Ancak benim söylediğim aynı sayfada bu model Alixd-H-5. 24V 400x400. Ben direk klasik elektronikte olduğu gibi şöyle yapsam _önce hapsini alt ata lehimleyip sonra alüminyuma monte etsem? |_|
|_|
|_|
 
Merhabalar. Yazıcımı çok renkli(diamond hotend 3in1) yapmaya karar vermiştim. Ancak şu sayfada http://reprap.org/wiki/Diamond_Hotend MKS Gen v1.4 kartı için motor bağlama anlatılmamış. Toplamda 7 motoru nasıl bağlarım?
 
Onu biliyorum. Ancak aynı sayfada Downloads başlığı altında
Firmware for Diamond Hotend printers diye bir bölüm var. Buranın en sonunda MKS Gen v1.4 repetierden bahsetmiş. Demek ki mks kartta da oluyormuş diye düşünüp yazmıştım. Ancak motorların nasıl bağlanacağı hakkında bir fikrim yok. Teşekkürler.
 
Sağolun teşekkürler. Bu kart MKS Gen v1.4e de bağlana bilir deil mi? Sonuçta MKS kartı her şeyle uyumlu diye biliyorum.
 
Sayın @AliMU zor sorular soruyorsunuz :). Deneyimimiz kendi yazıcılarımızla sınırlı. Siz bizden farklı ve ilk defa kullanılan parçaları kullanmayı planlıyorsunuz. Örneğin verdiğiniz iki ek motor kartı için sizden fazlasını bilmiyoruz sadece tahminimizi söyleyebiliriz. Bilgiye dayanmadığı için tahmin yürütmek hoş değil. Harcama yapıp bekleyeceksiniz, çalışmayabilir de. Sizden sonra bu ürünleri kullananlar size soracaklar.

Ebay'de ki kart 2 motor içindi, bunlar ise tek motor için. Birinci adresteki kart daha kullanışlı gözüküyor.
 
Son düzenleme:
Sağolun teşekkür ederim. Zorladıysam özür dilerim:). Ben de heyecanıma yenik düşüyorum. Siz buna rağmen yardımcı çok yarımcı oluyorsunuz. Tekrardan çok teşekkürler.;)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,969
Mesajlar
913,977
Kullanıcılar
449,614
Son üye
Canipk

Yeni konular

Geri
Üst