3d Printer baskı ve 3d scanner tarama

Katılım
19 Mar 2011
Mesajlar
69
Puanları
1
Yaş
41
3D Printer baskı hizmetleri
3d scanner tarama hizmetleri
Kalıp imalatı
cnc talaşlı imalat
Cad cam cnc özel eğitimi

mutlaka web sitemizi incelyiniz
http://www.tasarimdanimalata.com

ezgif-3-afaaf73668.jpg


Bizler Tasarımdan İmalata ailesi olarak daima sizler için hızlı, pratik, ekonomik, kaliteli ve piyasada ses getirecek projelerinizde en yakın destekçiniz oluyoruz. İşimizin ve sorumluluğumuzun gereği olan kalite odaklı anlayışı sizlere en ince ayrıntısına kadar sunuyoruz.. Ayrıcalıklar dünyasında siz değerli müşterilerimize birer kapı açıyoruz..

Dünyayı değiştirmek ve değişen dünyaya ayak uydurmak için hayal ettiğiniz tüm tasarımları 3.boyuta taşıyor, verdiğimiz eğitimlerle sektöre nitelikli iş gücü sağlamada üstümüze düşen görevi yerine getiriyoruz.

Prototip, ürün i mimari maket, sanayi ve yan yan sanayi parçaları gibi tüm aksamların 3d printer ile 3 boyutlu baskısı, sürekli güncellenen 3d Cad Cam Cae Cnc teknolojisinde tasarım ve eğitim desteği, özel tarayıcılarla 3d tarama ve çizim imkanlarıyla sektörün öncü ve yenilikçi gücü olmayı hedefliyoruz. Ayrıca Kalıp ve makina imalatları, talaşlı imalat hizmetleri de esnek ve de verimli bir çözüm ortağıyız.

İnsana, bilgiye, iletişime ve teknolojik gelişmelere yaptığımız yatırımlarla en ekonomik, nitelikli, hızlı ve sorunsuz üretim şeklimizle müşterilerimizin taleplerine cevap veriyoruz.

Adımızın verdiği mesaja bağlı kalarak tasarımdan imalata tüm çözümler için sizleri de tasarimdanimalata.com adresine bekliyoruz.

Aykut Dirim 0532 298 17 73
[email protected]
 
3d yazıcı protatip yapmak dışında ne işe yarar söyler misiniz? 3d yazıcı işletme maaliyeti yüksek (plastik kullanıyor) üretim safhası yavaş ( Neredeyse 1 günü 30 cm3 cisim için harcar). Biblo olarak kullanır derseniz o da yanlış. Plastik olduğundan dolayı küçük parçalar hassas ve kolay kopar. Bugünkü teknolojide insana benzer renkli biblo yapılmasına rağmen hala ince detaylarda sorun çıkmakta ve yapmacık olduğu anlaşılmaktadır. Ticari olarak baktığınızda protatip yapmak dışında lüx olmakatan başka bir şey ifade etmemektedir.
 
IMG_2011.JPG
IMG_1979.JPG
IMG_1978.JPG
Merhaba,

O kadar kötümser bakmayın olaya.3 boyutlu yazıcı ile prototip dışında neler yapılabildiğini tek tek anlatamayayım size sadece biz iş yerinde acil kırılan parçalar yerine işimizi anında görebilecek şu ana kadar 3 malzeme bastık.Karşılık göremediğimiz için çalışmalarımızı sonlandırdık.
1-Kayış tutucu:Kırılan kayış tutucu(siyah) yerine kendimiz çizip yenisini yaptık(kırmızı) ve 9 aydır problemsiz çalışıyor.
2-Rotary tutucu:Sarı ve kırmızı parçalar...vb..
 
Seri üretim olmadığı sürece bu gibi uygulamalarda kullanılabilir. Aksi halde çelik kalıp yaptırmak ucuza gelecektir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst