3 Fazlı Kablo İle Akü Şarjı

Katılım
28 Haz 2016
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
34
Arkadaşlar selam, resimde gösterdiğim gibi üç fazlı bir kabloyla bir aküyü şarj etmem gerekiyor. Normalde redresörden yapılıyordu ama bu kabloyu entegre edelim dedik fakat nasıl bir yol izleyeceğimi bilemiyorum. Bilginiz varsa eğer bir yol gösterebilir misiniz acaba?

İlginiz için çok teşekkürler şimdiden.
 

Ekli dosyalar

  • 888-203-NS small.jpg
    888-203-NS small.jpg
    8.8 KB · Görüntüleme: 19
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
su anda ne ıstedıgınızı tama olarak anlatamamısınız redresorunuz kac volt trıfazemı monefazemı once bunları bılmek gerekır
 
Redresörünüz, üç fazlı ise, bu fiş, 3 faz+ nötr+ topraklama ıletkenı baglanacak şekılde dızayn edılmişdir.Arkasında, harf semboller vardır.Tabii, bu fışle akuyu dıret şarj etmeyi düşünmüyorsunuzdur. Sorunuz eksık ve karısık çünkü.
 
Akü şarzı için iki kablo yeterli ama kablo hazırda var ise ikili olarak paralel bağlı kullnabilirsiniz. Fazlalık beşinciyi topraklamak için değerlendirirsiniz. Artı ve eksi karşılıklı doğru bağlanırsa sorun çıkmaz.
 
Vaktinde trifaze ile smps nasıl olur konusu açılmıştı bir şeyler yazıldı, (o konudan devam edilebilinir sanırım) smps ye çevrilince şarj kısmını entegre edersin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst