230V AC Motor için yardım

Renny3535

Üye
Katılım
6 Ağu 2017
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
27
Arkadaşlar merhaba, geçen gün elime arkadaş evinden çalışmaya bir vantilatör geçti, fakat vasat bir halde geçti. 3 phase'li hız ayarı var ve açık saıl bir şekilde toplamasında sıkıntı bulmuyorum ama, işlevini birazcık değiştirmek istiyorum. Hız ayarlarını kaldırıp, tek bir hız da çalıştırabilir miyim? Aynı zamanda CBB61 kapasitör'ü de koparmışlae, takmama gerek var mıdır? Veya asıl sorum direk en basit yoldan nasıl vantilatör'ü çalıştırabilirim, dediğim gibi ekstralar ve ayarlar olmadan, yol gösterirseniz çok müteşekkir olurum.
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    371.9 KB · Görüntüleme: 26
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Avo metre ile bobin uclarini bulul birbirlerine seri olarak baglayin en son kalan iki ucada 220 volt baglayin calisacakmi bakalim elk konusunda tecrubeli deyilseniz hic dokunmayin
 
ondan bir cacık olmaz o kondansatör olmadan da dönmez o motor aslında o motorların en rezili öğrenmek için başka motor bul.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,877
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst