22 kw motor için sürücü seçimi hk?

Parametre kontrol ve kolay değişiklikleri için en iyisi ve sağlamı abb. 5 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. Titreşim-toz-yük... Banamısın demiyor.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
mitsubıshi veya abb tavsiye ederim uygulama ve kalite konusunda 1 numara yıllarca sorunsuz çalışır.
 
sıemens kullan derim hem sağlam hemde kullanımı kolay
 
uzun süredir moeller kullanıyorum ve memnunum.
 
sıemens kullan derim hem sağlam hemde kullanımı kolay

Bizim makinaya taktığımız 22KW Siemensler hep aynı noktadan patladı. Sanırım güç kartlarında bir sorun vardı. Belki de o sorun giderilmiştir. Ama güç kartları hep aynı noktadan ark yaptı. Biz de Control Technics taktık. 10-12 yıldır bir tane bozulduğunu hatırlamıyorum.
 
Bende abb kullandım ve cok memnunum.montajını yaptıgımdan beri daha kapagını acmadım
 
1- 22 kw motorun nerde kullanılıyor , yani proses nedir . En önemli ayrıntı bu siz bu motoru nerede ne amaçlı kullanıyorsunuz. Sonrası kolay biz emotron , fuji , ınvt , sıemens , abb satıyor ve uygulama yapıyoruz. Fiyat verebiliriz devreye alama konusundada istediğiniz desteği verebiliriz. Uygulamayı söyleyin en optimum çözümü üretelim.
 
önemli olan uygulama nedir yani mu motor neiş yapar sonrası kolay , cihaz seçerken boşuna para vermek için uygulama çok önemli . şöyleki fanı süreceğin sürücü ile (22 kw için söylüyorum) vinçde kullanacağın sürücü arasında ciddi fiyat farkı vardır. Ama baktığında atıyorum ikiside 22 kw sürücü , sonra ortam sıçaklıkları v.b sonrasında ise fiyat meselesi sen emotron veya fuji kullan fiyat iyi performans yüksek kullanıcı dostu ne ararsan var.


Fiyat verebiliriz.

O228 212 8422
05332636162
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst