2010 kpss ye girecek mühendis arkadaslar...

Katılım
11 Şub 2010
Mesajlar
4
Puanları
1
slm arkadaslar, ben elektrik-elektronik mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. 2010 kpss ye girecem ama atamalarla ilgili pek bilgim yok, enaz kac puanla atanabilirm yada atanamayıp boşta kalma ihtimalim ne olur.Kpss ye mühendis olark daha önceden giren arkadaslar sınav deneyimlerini bilgilerini paylasrlarsa memnun olurum.
 
geçen sene yanlış hatırlamıyorsam en düşük 85 ile atama yapıldı.Kadrolar puanlar ösym nin sitesinde mevcut ordan bakabilirsiniz.
 
87'yi geçmek gerekiyor.
 
ilk atamalarda büyük şehirlerde iyi bir kadroya atanmak istiyorsanız 95 alın işiniz garanti olsun derim. 2. 3. 4. ... atmalarda bu puanlar düşüyor son atamalarda şehrine göre biraz da şansınız varsa 75 ile atanabilirsiniz yani 2012 haziran ya da temmuz ayında
 
İlk atamada iyi şehir istiyorsanız en az 90 tabi kolay değil bu puanı almak yani sınava giren en başarılı mühendislerin başlarında olmanız gerekiyor. İkinci ve daha sonraki atalarda mesela 75'e doğudaki bir üniversiteye yerleşebilirsiniz. Ama iyi bir yer ve şehir için sonraki atamalarda dahil 85 -+ 5 puan lazım...
 
Arkadaşlar ben bugün kpssye girdim ama ağustos 2010da allahın izniyle askere gideceğim benim tercih yapmama yada atandıktan sonra engel olur mu askerlik?
 
peki hangi kurumlar girmek için daha iyi,nereleri tercih etmek yada etmemek gerekir..
bo konuda bilgisi olan arkadaslar yardomlarınızı beklorum
 

Forum istatistikleri

Konular
128,151
Mesajlar
915,483
Kullanıcılar
449,894
Son üye
Mehmet Denizz

Yeni konular

Geri
Üst