1buton 1röle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu forumda @elkgazi en çok sevdiğin ustalar arasındadır. Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum. Boşverin Sn. @elkgazi. Hesaba alacağınız kişilerin bir ağırlığı olması lazım. Hafif insanları hesaba almayacak kadar ağır bir insan olduğunuzu düşünüyorum.
 
Ben size o şahsı karalistenize almanızı rica etmiştim sizde tamam demiştiniz ancak şuan tavsiyeme uymadığınızı üzülerek görüyorum. Siz doğru bildiğinizi paylaşın ve kimseyle muhattab olmayın. Sizin gibi bilgili ve değerli şahsiyetlere forumun ihtiyacı var. Bu konuda Sn Fahri Yetiş rumuzlu Akyar abiyi örnek almak gerekir...
Tavsiyenize uydum üstadim ama malum kisi sn öğretmen arkadasimazla da munakasaya girmis ne yazdi gormuyorum ama bana son noktayi koydurttu.
 
Bundan önce ben bu arkadaşla dini bir konu da tartıştık. Ben ayetlerle hadislerle açıklamaya yapıyorum kendisi meşhur o uslubuyla lafı döndere döndere yazarak benimle tartışmıştı. Kısacası bu arkadaşın psikolojisi Hakan abimizin dediği gibi normal değil.
 
Boşverin tek amacımız bilgi paylaşımı olsun. Saldırılar olursa da kulak asmayın. Sn Fahri Yetiş yani Akyar abimizi örnek alın...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst