15 watt=0,015 kw'lık jeneratör varmıdır?

utku1986

Üye
Katılım
7 Tem 2010
Mesajlar
8
Puanları
1
arkadaşlar bana sadece 15 watt sağlayan generatör lazım bu kadar küçük bir jeneratör var mı yada onun yerine ne kullanılıyor bu kadar az güç sağlamak için.sadece elektrik olmadığında solenoid valfi açması gerekiyor bunun içinde bana 15 watt lazım bunu sağlayan bir şey gerekiyor. yardımlarınız bekliyorum..
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
akü kullanılabilir
 
akü, pil veya küçük bir güneş paneli işinizi görür.
 
UPS kullanabilirsiniz.Bazılarının çıkışı kare dalga alırken bunuda gözden geçirin.
 
o güçte jeneratör bulamassın oyuncak motorları olabilir 5-10 wattan 50 watt civarı bulabilirsin dc gerilim verirler ama birşeylerle çevirmen gerekecek
 
yardımınız için teşekkür ederim ama ben bu panoya bağlıyacam elektrik kesildiğinde devreye girecek ve solenoid valfa 13 watt ve 220 volt gerekiyor. Bunnu güneş paneli sağlarmı?
 
valfi 24 volt degistir en guzeli bu , 2 tane kucuk aku ile halledersin
 
akü küçük dediğin boyutu ne kadar bide parası ? bulabileceğim bir adres biliyomusun? birde 30x35x20mm yani bu kadar küçük boyutlarda UPS var mıdır 13 watt gücü karsılayacak
 

Forum istatistikleri

Konular
128,171
Mesajlar
915,626
Kullanıcılar
449,935
Son üye
mehmetenessunger

Yeni konular

Geri
Üst