15-25 amperlik bir asenkron motoru uzaktan kumanda ile kontur ol etme

Katılım
16 Şub 2017
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
27
15-25 amperlik bir asenkron motoru uzaktan kumanda ile kontur ol etme
kumandadan hızını artırıp azalta bileceğim
Uzaktan kumandada LCD ekran olacak LCD’de hızı ve yönü yazacak şekilde bir proje yapmam gerekiyor nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek biri varmı.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
iyi guzel projede 15-20 A den bahsedıyorsunuz o kismi bence zor umarım çozersın şahsi goruşum öğrencısın tahmınım yol yakınken başka proje al yanlış anlama
 
mesafe önemi değilse 2 adet arduino 1 adet gerekli şartları karşılayan sürücü ile yapılabilir.. tabi maliyet çok fazla olur özellikle sürücü..
 
sürücü den kastını motor surucusumuu motor surucusu ise buna gerek yok
 
dogru soyluyorsunuz ben uaktan kumanda kısmına takımıstım kablosuz orayı kacırmısım arduıno ıle uzaktan kumandayı nasıl yapacaksın onu dusunuyordum bu sıralar arduıno ya sardırdım bıraz
 
daha önce böyle bi proje yapmadım ama yapılabileceğinden şüphem yok arduinoda kullanılan rf modülleri ile 2 arduino birbirine bağlanıyor biri kumanda biride alıcı oluyor.. gerisi kodlamaya kalıyor.. arduino gerçekten kolay hayatında kodlama yapmamış biri olarak birçok şeyi yapabildim internetteki bilgiler ile en son solar paneller için gün ışığını takip eden sistem yapmıştım..
 

Forum istatistikleri

Konular
128,164
Mesajlar
915,595
Kullanıcılar
449,927
Son üye
yusuf2023

Yeni konular

Geri
Üst