1 milyon voltum olsa?

seyhun1891

Üye
Katılım
11 Şub 2016
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
42
Merhaba havadan elektrik sistemi ile anlık 1 milyon volt elde edebilirim.Proje başkasının bana sadece birleştirmek kalıyor.Çok fazla parça ile.Peki ben bunu 400w-600w-1000w ampul,elektrikli ev aletlerine nasıl aktarırım? Projeyi anlatan kişiye sordum ama kendisinden bir cevap alamadım.Sanırım artık internette bulunmuyor.Kesinlikle volt watt formülleri kafamı allak bullak ediyor. Fakat bu işi kotarabilirim artık elektrik faturasından gına geldi.
 
Son düzenleme:
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Biraz daha açıklar mısınız? Akım derken ne ile desteklenirse gerçekten bir işe yarar.Elektrik konusuna oldukça uzağım.Branşım çok farklı.
Elektrik konusuna yakın olanlar böyle saçma işler ile uğraşmazlar ne iş yapıyorsanız ona devam edin. Elektrik isi eğitimsiz olmaz.


General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Teoriye kaçmadan günlük hayattan örnekler vereyim .Pazara gitmek için pazar küçük bir pazar arabanız var işinizi görüyor ama bununla 2 torba çimento taşıyamazsınız gibi .Yani yapılırken seçim ona uygun olmalı.Güneş paneli bile alırken neler çalıştırılır önce proje yapılır.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,963
Mesajlar
913,931
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst