1 mayıs işçi bayramı

vecivicivokke

"Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? "
Yönetici
Yönetici
Katılım
7 Mar 2010
Mesajlar
1,590
Puanları
756
Yaş
44
Konum
Irak
Sevgili Meslektaşlarım, Abilerim, Kardeşlerim ve Ekmeğini Taştan Çıkartan İşçi Dostlarım;

Haksızlıkların, Eşitsizliklerin, Adaletsizliklerin ve Ezilmenin Olmadığı, Emeğin Sömürülmediği, Aydınlık, Eşit ve Güzel Bir Dünyayı Göreceğimiz Günlerin Geleceği Umuduyla, Tüm Emekçi Kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü Kutlarım ALLAH'ım (cc) Hayırlı , Kazasız , Belasız , Temiz Rızıklar Nasip Etsin.

 
Merhaba , Arkadaşlar .
Öncelikle Sağlık , Hayırlı İşler ve Çalışmalar

ALLAH'ım ( CC ) Hayırlı , Kazasız , Belasız , Temiz Rızıklar Nasip Etsin.

Sayğılar Sunar , Sağlıcakla Kalın .
 
Son düzenleme:
Asgari ücrete rağmen yarın bayram , yarın tatil... yaşasın...
 
Tum işçi arkadaşlarımın 1mayis işçi emekçi bayramını kutlarım .
 
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Platformunu, tüm emekçi kardeşlerimin işçi bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Türkiye'de bazı kazanılmış veya kazanılmak istenen tüm haklardan çok öte, iş ve işçi sağlığı konusunda biraz daha olumlu adımların atılması da artık gereklidir diye düşünüyorum, kamu veya özel kesimde çalışan işçiler için. Bazı işveren veya fabrika yöneticilerinin; öncelikle de insan hayatı ve güvenliğinin sağlanması sonra işgücü anlayışıyla hareket ederek kazanç (kar) veya ekmek kazanmayı hep birlikte de temin edebilmeleirni hasretle de bekliyorum.

Olaysız ve kötü niyetli bazı gruplar tarafından istismar edilmeyen huzurlu bir 1 mayısın tüm yurtta coşkuyla kutlanabilmesi dileğimle. Ayni zamanda bahar bayramının başlangıcı olan ve ayni güne denk gelen bu bayramı da içtenlikle kutlarım. Kolay gelsin. Saygılarımla.
 
Sadece ülkemizde değil hemen hemen bütün dünyada çalışanların ücret ve haklarında bir gerileme var. neymiş esnek çalışmaymış fakat içeriği modern kölelik. İnşallah bu hatadan dönülür.
 
Maaşı 2-3 kat yüksek az çalışıp az yorulan kendini üst sınıf görenler ...Evet birde maaşı az , çalışma şartları zor,hakları az ama mutlu ve mesut modern köleler... :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,247
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst