Şamandirali Su Motoru Panosu

oke buldum prensibi bilmek lazımmış ;D
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
şamadralar diğer adıyla flatörler ki ikiside aynı kapıya çıkar flatörleri her iki şekildede kullanabiliriz yani defo dolunca veya dedoda su bitince genelde üç kablo çıkar siyah .kahve. mavi olarak siyah müşterektir eğer motorun susuz çalışmasını istemiyorsakk siyahla kahveyi kullanırız veya defo dolunca durmasını istiyorsak siyahla maviyi kullanırız inşallah yardımcı olabilmişimdir atesefe arkadaşım :)
 
merhaba hidroforlu su motorları arızası için yardım istiyorum arkadaşlar acilllll................
 
hidrofor hakkında yardımcı olabilirimm her konuda
 
1,5 beygir Coverco derin kuyu dalgıç pompa aldım. 40 metre derinliğinde sondaj kuyum var. 34 m su derinliği. susuz kaldığında yanmasını önllemek amacıyla ekonomik olarak ne yapmalıyım. Teşekkür ederim.
 
sans arkadaşım ! öncelikle aramıza hoşgeldin.
Bunun en pratik ve en ekonomik yolu sıvı seviye rölesi kullanmaktır. 1,5 beygir gücündeki motor büyük olasılıkla monofaze motordur. Şayet bir pako şalter aracılığı ile direk çalıştırıyorsan birde kontaktör ihtiyacın olacak. Kolay gelsin.
 
şamandıra flatör'ü istediğin gibi kullanabilirsin 3 tane ucu vardır depo dolumu için siyah ve mavi uçları kullanırsın, depo boşaltımı içinse siyah ve kahve uçları kullanırsın. boşta kalan ucu izole edin yada sinyal devresi olarak kullanın.
 
SAYIN SEFIM AÇTIGINIZ BOLUM KACINCI SAYFADA ACABA
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst