İsteklerin Arkasında Durmak...

zeybek

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
8 Şub 2007
Mesajlar
5,680
Puanları
3,507
Yaş
75
Konum
İZMİR
Öncelikle, bu konuyu burda açıp açmamakda tereddüt ettim, ama en cok takıp ettiğim konular burada oldugundan burayı uygun gördüm.

Formumuzun amacı, öncelikle paylaşımdır.Buraya katılan her arkadaşım, bunun bilincindedir. Zaman zaman katılımcı arkadaşlarımızın, bilgi, çizim, döküman vs. ihtiyaç ve istekleri olmaktadır.

Bir çok arkadaşım gibi bende, paylaşım zevkinin farkında oldugumdan, bilgim olanlarda iletmeye calısyorum. Bazen çizim isteği olan arkadaşlarımız oluyor. Takdir edersinizki, çizim sadece karalamak değildir, yılların verdiği birikim ve tecrübenin paylaşımıdır.

Kısaca, son zamanlarda, çizim yoluyla yardım isteyen arkadaşlarıma, bende yardımcı olmaya çalısdım ve foruma ekledım.

Ne yazıkki, yardım talebınde bulunun arkadaşlar, ya bır daha Foruma ugramıyor, ya ısteğine verilen cevabı okuyor ama geri dönmüyor,en azından okudugunu belırtsede, yaptıgımızın veya paylaşdıgımz bilginin işe yarayıp yaramadıgını bilsek, varsa eksik noksanlarımızı görsek ve en önemlisi teşvık olsa nasıl olur. Belkı yazdıgımız çizdiğimiz yanlış, eksik olabilir. Doğrusunu tekrar paylaşsak nasıl olur..
 
Katılıyorum arkadaşlar bu konuda daha duyarlı olmalı.
 
üstad ben istemedim ama tüm aradıklarımı buldum yeterki aramasını bil.
 
usta o insanların yapısıyla alakalıdır kimisi bir yardımı yüzlerce tesekkür eder kimide aman der umrunda bile olmaz o insanların karakterini degiştiremeyiz ama bizler sonuçta bir aileyiz enazından buradaki kişileri ben ailem olarak görüyorum yaslısından gencine çünkü elektrik öle bişeyki bir çınar agacı gibi kökten en uçta bulunan yapragın içindeki damarlara kadar derin ve uzun sayısız konulu bir meslek onun mutlaka her bilgi tecrübeden meydana gelir birbirimizin bilgisine ihtiyacımız var bizler elimizden geleni esirgemeden yolumuza devam etmeliyiz saygılar
 
bencede daha duyarlı olalım
 
Arkasında durmamanın tek sebebi aranan şeyin bulunması olabilir.En azından bir teşekkür ederim yazılsa yeter.
 
burada ne yaptığını bilen insanlar için sorun yok ne yaptığını bilmeyenin insanın burda işi yok
 

Forum istatistikleri

Konular
128,104
Mesajlar
915,003
Kullanıcılar
449,805
Son üye
berkayk304

Yeni konular

Geri
Üst