İlk Tablet PC'ler Meslek Liselerine Verilsin

elektrik

Üye
Katılım
7 Eyl 2006
Mesajlar
330
Puanları
1
Milli eğitim bakanlığı tarafından öğrencilere verilecek ilk tablet pc ler meslek lisesi öğrencilerine verilsin.Bu konuda kamu oyu oluşturalım. Modüllerin çok olması ,pc lerin derslerde kullanımının daha yoğun olaması gibi birçok neden var.
BU konuda meslek liselerinin bilişim teknolojileri alanı teknik hizmette verebilir.
 
Çok haklısınız sayın elektrik kesinlikle öyle olması lazım çünkü teknoloji be beceri eğitimini ilk alan öğrenciler onlar çünkü
 
devletin normal pc hizmeti aksıyorken tablet pc hizmetine uzun zaman var diyorum.
 
size katılıyorum sayın ademcelik. masaüstü pc bile olmayan okullar varken tablet pc bence çok lüks.
 
o verilecek tablet Pc lerin hüsran yaratacağından eminim bütce göz önüne alındığında
 
Cep telefonları oyun makinesi ve mesajlaşma dışında pek kullanılmamakta. Olumsuz bakmak istemiyorum. Ancak tablet PC lerde oyun makinesi olacaktır. Bizim toplumumuzda karşılığı verilmeden alınan malzemeler ve ekipmanlar hoyratca kullanılmaktadır.
 
aslında sadece DENEME amaçlı olabilir arkadaşlar.. çok isterim insanların küçük yaşta teknoloji ile içiçe büyümesini fakat zararları yararlarında daha çok.. çünkü sonuçta ilköğretim okulları öğrencileri bilgisayar dendiğinde hemen akıllarına oyun ve sosyal ağlar geliyor (f......k , tw...r , msn) ki int. kafeler tıkabasa 13 yaş altı çocuklarla dolu.

yazık ya bu tabletler yerine okullara adam akıllı bilgisayar dağıtsalar ya.....
ama nerdeeeeee... üzülüyorum bu sisteme.. :(
 
Uygun fiyatlarda kaliteli markarın Tablet PC lerini incelemek ve satın almak için bu siteyi ziyaret edebilirsiniz: Tabletler burdan girebilirsiniz..Tavsiye ederim arkadaşlar.İndirimli fiyatlarla kaliteli ürünlere sahip olabilirsiniz.Tabletler hakkında incelemeler de yapabilrsiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst