İki bilgisayarı birbirine bağlamak artık çok kolay

binbaşı

Onursal Üye
Onursal Üye
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
6,205
Puanları
3,256
Konum
BURSA
fft2mm755342.jpg


İki bilgisayarı bu ilginç cihazla nerede olursanız olun birbirine bağlamak çocuk oyuncağı

İki cihaz arasında kablosuz bir ağ oluşturan iTwin, cloud için veri merkezlerine para vermek istemeyen ayrıca da dosyalarının güvenliğinden emin olmak isteyen kullanıcılar için birebir.

Şöyle ki, iTwin iki parça halinde elinize geliyor. Birinci parçasını kullanmak istediğiniz cihaza, ki bu muhtemelen evdeki ya da işteki bilgisayarınız olabilir, ikinci parçasını ise mobil olarak kullandığınız bir cihaza yerleştiriyorsunuz. Nerede olursanız olun, evdeki ya da ofisteki bilgisayarlarınıza ulaşabiliyor ve buradan dosyaları istediğiniz gibi kullanabiliyorsunuz. iTwin sayesinde evdeki bilgisayarınız cloud veri merkeziniz halini alıyor.

AES-256 şifreleme sistemiyle dosyalarınızı koruyan iTwin'in satış fiyatı şimdilik 100 dolar


Alıntıdır Kaynak:

İki bilgisayarı bağlamak çok kolay - Posta
 
süper bi icat ama fiyat çok yüksek, acaba veri hızı nasıl?
 
daha yeni farkettim gerçekten çok güzel
 
Güzel bir icat ama veri transferi için biraz fiyat pahalı gibi geldi ancak güvenlik için düşünülebilir.Hız da çok önemli tabiki...
 
Çok gereksiz bir alet... Bu gazetelerin bilgiden yoksun ve reklam amaçlı ne bulurlarsa yayınlama alışkanlığı çok gıcık. Alet aslında bağlantı falan kurmuyor. Yaptığı iş sadece bulunduğu bilgisayara bir Share folder oluşturmak. Teamviewer programı ile yapacağınız dosya aktarma işlemini sadece biraz basitleştirmek aslında yaptığı şey. Gerçi onunda basitliği tartışılır.

Kısaca özetlersek.
1-Alet iki bilgisayar arasına bağlantı kurmuyor, internet altyapısını kullanıyor. O yüzden "İki bilgisayarı bu ilginç cihazla nerede olursanız olun birbirine bağlamak çocuk oyuncağı" ifadesi İnternet olan diye değiştirmek gerekir.
2-İçerisinde herhangi bir veri depolama alanı yok var olan harddiski kullanıyor.
3-Hala almayı düşünenler için yüzlerce ücretsiz seçenek var.
 
adsl üzerinden windows 7 işletim sistemli iki pc arasında vpn olusturmak istiytorum konu hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa yardımcı olabilirlermi
2 ad modem 1'i linksys wag120n digeri ise wag54gp2 bu urunler ile bu iş çözülürmü
 
Uygun Olsa Turkıyedede Yaygın ve Coqu kısının Kullanacagın ıtahmın edıyorum EMsela 50TL :D
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,621
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst