İhlas Şofben Isıtma Sorunu.

ozgur321

Üye
Katılım
14 Kas 2011
Mesajlar
5
Puanları
1
arkadaşlar banyoda ani ısıtıcı olarak ihlas 105 A-3 kullanıyorum fakat şöyle bir problemim war: suyu açtıkça suyun sıcaklığı düşüyor..Bu anlaşılabilir birşey ama bendeki artık bir sorun haline geldi 3. kademede dahi suyu çok az açmam gerekiyor yeterli derecede sıcak su alabilmek için.. Nasıl çözebilirim sorunu yardımcı olursanız sevinirim..
 
AYNEN DİYEBİLİRİZ ABİCİM YADA SWİÇLERDE PROBLEM OLABİLİR
 
rezistansın kireçlenmiş olabilir yada suyun çok basınçlı olabilir.bendede aynısı var suyun basıncı az olduğu için 3. kademeyi açamıyorum suyu çok ısıtıyor.
 
arkadaslar dogru söylemis şuda var voltaj düşmesindende kaynaklanabilir.normal şartlarda 3. kademede bir şohben 29 amper cekiyor.ölcmende fayda var.
 
Rezistansı sağlıklı olarak nasıl temizleyebiliriz peki kireçten ?
 
YENİSİNİ AL
 
eğer kireçten olduğuna emin iseniz size şöyle bir formül verebilirim annelerimizin kullandığı çamaşır sodası (küçük parçalar halinde katı olan şekilde)bolca bir tutamı 1,5 - 2 litre kaynar suya atın karıştırın ve hemen söküp ters çevirdiğiniz şohbenin içine bir huni vasıtasıyla boca edin yalnız bunu sıcak suyun çıktığı taraftan yapın ki soğuk su tarafındaki giriş diyaframı zarar görmesin ve iyice çalkalayın,boşaltın. kireç falan kalmaz ancak bundan önce her iki rezistansında sağlam olduğuna emin olun kolay gelsin...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,255
Kullanıcılar
449,842
Son üye
hpysu

Yeni konular

Geri
Üst