İşe başlama ve iş bitirme formundaki MÜHÜR

Katılım
22 Mar 2017
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
31
Merhaba arkadaşlar. Konuyu doğru başlık altına mı açtım bilmiyorumda merak ettiğim şu. Abone müracatlarında yapı denetim ve dağıtım şirketinin muayene memurunun imzaladığı işe başlama ve iş bitirme formlarının arka yüzünde bulunan mühürün hangi odaya kayıtlı olduğu önemli mi? Örneğin benim kaydım X şehrindeki esnaf ve sanatkarlar (elektrikciler) odasına ve abone alacağım yerde kayıtlı olduğum ile aitken elimdeki iş bitirme ve işe başlama evrakınin arka yüzündeki mühür abone alacağım X şehrinin Y ilçesindeki odaya ait. Bu durumda bu evrak dağıtım şirketi tarafından kabul edilir mi? (Yapı denetim imzaladı) şimdiden teşekkürler.
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
iş başlama ve iş bitirme belgesi muayene alınacak sınırlar içerisinde olması gerekir.her bölge kendi sınırlarından sorumludur
 
ASLINDA işe başlama ve iş bitim evraklarını yönetmelikten çıktı alıp kullanabilirsiniz. Ama saçma sapan bir şekilde onlar da paraya bağlandı, ya da sanki zorunluymuş gibi renkli matbu olarak kullanılıyor.
 
Kardeşim işe başlama ve iş bitirim evraklarında kayıtlı olduğun oda seni işletmeye kaydını yaptırıyor. Yetkili elektrikçi diye. İstanbul avrupa yakası ve anadolu yakası bir il lakin anadolu yakasında da işletmeye kaydını yapman gerekiyor. Burda hangi oda degil işletme kaydı önemli. İstanbulda kayıdın eto da iş çıktı başka şehirde o şehrin işletmesine odanın verdiği kayıt formunu verip işlemini yapabiliyorsun. Ayrıyeten tekrar odaya kayıt yaptırmana gerek yoktur.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,903
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst