Arkadaşlar benim bildigim basit hesaba göre kdv dahil faturada yazan tutarın / toplam aktif tüketilen kwh enerjiye bölümüdür buradan kdv dahil biim fiyat bulunmuş olur bu birim fiyat ile tükettiniz enerji çarptınızda kdv dahil faturada yazan orana ulaşacaksınız.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşlar

Çift terimli puantlı tarifeye geçtiğimizde fabrika çalışmasa dahi, sözleşme gücümüz kadar tutar ödememiz mi gerekiyor? Veya sözleşme gücümüzün altında bir tüketimimiz olduğunda biz sözleşme gücümüz kadar ödeme mi yapacağız? Teşekkürler

Çift terimli Puant tarifesi sabit güçle 24 saat çalışan tesislere faturalarında tasarruf sağlar.Tek vardiya veya iki vardiya çalışan bir tesis çift terimli puant tarifeyi seçmesi durumunda tek terim puant tarifesine göre daha yüksek bir fatura ile karşılaşır.Enerjinin birim fiatı yüksek olur.Çift terimli tarifede sabit güç bedeli bulunmakta olup-enerji birim fiyatları tek terimli tarifeye göre daha ucuzdur.
Çift terimli tarifeye geçmek için başvurmadan önce durumun özelliklerine göre iyi analiz yapmak gerekir.Hatalı bir seçimde geri dönüş yolu zordur.Bilgilerinize.
 
Merhaba 3680 kv harcama var ise fatura ne kadar gelir,yardımcı olabilir misiniz
 
Arkadaşlar dosyanın koruma şifresini vereyim;

aaaaabadc
 
merhabalar
Ben ev için fatura hesaplamak istiyorum sayaçım eski tip sayaçtır
ev sahibi iki daireyi tek abonelikle çalıştırıyor benim daireye süzme sayaç koymuş ama tam olarak ne kadar elektrik tükettiğimi bir türlü hesaplayamıyorum
bu konuda bilgisi olan varsa yardım bekliyorum
 
-bu faturaya bakarak kompanzasyon yapmam mümkünmü?
-aylık tüketimi kdv dahil fiyata böldügümde birim fiyatı bulabilirmiyim?
-günlük kac kwh tükettiğimi bulabilirmiyim?ortalama 5,306,181 degeri günlük mü yoksa aylık ortalamasımıdır?
-tarifem konusunda kafam karıstı bu fatura ıcın uygun olan tarıfe hangısı olabılır sızce ?
sözleşme gücü yazması gerekmiyormuydu?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler iyi çalişmalar
 
programa aktif endeks girilmiyor parola istiyor sayfa korumasını kaldır seçeneğinden aktif endeksi giremedim selamlar
 
aaaaabadc koruma şifresi arkadaş vermiş önceki sayfalarda.

 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,836
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst