Çamaşır Makinesi İyi Yıkamıyor

Selam arkadaşar bosh çamaşır makinasından bende şikayetciyim iyi yıkamıyor. Yeni alırken arkadaş uyarmıştı dinlemedim doğruymuş.
 
Selam arkadaşar bosh çamaşır makinasından bende şikayetciyim iyi yıkamıyor. Yeni alırken arkadaş uyarmıştı dinlemedim doğruymuş.

her marka da fiyasko ürünler olduğu gibi çok çok kaliteli ürünlerde mevcut. 2005 sonraki ürünlerde kullanım problemlerinden dolayı kötü yıkama şikayetleri çok fazla. sizdeki ürünün modeli nedir.
 
ben bosh un hem çamaşır hem bulaşık makinası var ikiside beş para etmez çıktı malesef
 
Bosch'un çamaşır makinelerinde iyi yıkamama şikayeti makinenin programlamasıyla alakalı.

2001-2009 arasındaki çoğu modelde standart programlar normalin yarısı kadar doldurma ile kullanılan hızlı programlardan oluşuyor.

Makine tam doldurulduğunda mutlaka yoğun yıkama tuşuna (T-Shirt sembollü tuş) basılması gerekiyor. Bu tuşa basıldığında makine enerji ve sudan tasarruf ederek daha uzun sürede yıkama yapıyor.

Aksine Bosch doğru kullanımda ön yıkamadan ve ykamadan sonra iyice sıkıp bir sonraki aşamada temiz suyu kirli suyla karıştırmayan, tambur hareketleri çamaşırı iyice dövecek şekilde ayarlanmış yapısıyla çoğu makineden daha iyi yıkama yapar. Bunu yıllara dayanan tecrübemle rahatlıkla söyleyebilirim.
 
Arkadaşım özür anlık cevap veremedim çamaşır makinasının modelini veriyorum bosh maxx7 vario perfect serisi.Alacaklarada önermem
 
Özellikle önyıkamalı olanları kullanıyorum ama bütün programları denedim hepsi kötü yıkıyor.
 
Günlük beyaz çamaşırlarınızı Ariel, Omo veya Bingo Hijyen toz çamaşır deterjanı ile beyazlar/renkliler 60'C programında yıkamanızı öneririm. Aceleniz yoksa ecoperfect seçeneğini açabilirsiniz, ancak doldurduğunuz miktar 4kg üzerindeyse speedperfect seçeneğini kullanmayın.

Günlük 7kg renklilerde de renkliler 40'C programı uygundur.

Koyu renkli veya siyah çamaşırlarınızı renklerinin korunması için sentetikler özel programında yıkayabilirsiniz.

2-3kg günlük az veya orta kirli çamaşırları hızlıca yıkamak için mix 40'C idealdir.

Durulamaya karşı hassas cildiniz varsa, ya da bebek çamaşırı vb çıkıyorsa sensitive programını da öneririm.

Eğer çamaşırların yıkanması için aceleniz yoksa ve enerjiden tasarruf etmeye önem veriyorsanız ecoperfect tuşu ile yıkayabilirsiniz. Speedperfect seçeneğini kullanmak istiyorsanız 4kg pamuklu, 2kg sentetik ve hassas çamaşır sınırı aşılmamalıdır.

Sıvı deterjan kullanıyorsanız beyaz veya lekeli çamaşırlar için kesinlikle önermem. Sıvı deterjanlarda ağartıcı bulunmadığından leke çıkarma ve beyazlatmada çok zayıf kalıyorlar.

Makineyi nasıl ve hangi deterjanla kullandığınızı bilmediğimden doğru kullanım önerilerinde bulundum. Bu etmenleri kontrol etmenize rağmen makine iyi yıkamıyorsa 4446333 Bosch çağrı merkezini arayıp durumu bildirerek kararlı olursanız cihazı iade ettirebilirsiniz.

Sıvı deterjanlar son zamanlarda büyük yalanlarla pazarlandığından problem sıvı deterjandan kaynaklanıyor gibi geldi bana.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,880
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst